fbpx

Festival inspiration

by | May 24, 2013 | Articole

Începând cu luna mai, odată cu creşterea temperaturii din termometre, creşte şi dorinţa de a petrece cât mai mult timp distrându-te, fie că e vorba de simple plimbări în parc, de pierdut timpul pe terase până noaptea târziu, când se mută toată lumea în cluburi. Dar ce poate fi mai frumos, când vine vorba de distracţii, desigur, decât să petreci un weekend întreg? Iar aici fac referire la festivalurile de muzică ce au loc de-a lungul verii.
Iar noi, românii, nu ducem lipsă deloc de festivaluri, cel puţin nu la Cluj. Se anunţă weekend-uri lungi, amintesc cel puţin trei, printre care Electric Castle, Delahoya şi Peninsula, care spre norocul nostru s-a mutat mai aproape anul acesta.

Dar ce facem când acordăm atenţie felului în care vrem să ne prezentăm la festival, din punct de vedere vestimentar, şi suntem mai puţini inspiraţi?! Sugestia mea: ne inspirăm de la alţii! De ce nu?!

Personal, eu sunt total înnebunită după renumitul festival al americanilor, Coachella, iar asta nu doar pentru line-up-ul lor, pe care sunt extrem de invidioasă, ci şi pe faptul că lumea acordă o atenţie ‘neglijată’ pentru felul în care se îmbracă, iar asta o dovedesc cel mai bine vedetele care îşi răpesc din timp pentru câteva zile de soare, muzică bună şi atmosfera incredibilă de festival.

Având în vedere că festivalul se ţine în aer liber, se optează pentru un stil vestimentar predominant boho-chic, cu accente hippie şi rock. Cheia unui outfit reuşit este să te îmbraci cu ceva cât mai comod, fără să neglijezi tendinţele sezonului. Alege să porţi ţinute bine centrate, bazate pe piese basic (tricouri cât mai lejere, pantaloni scurţi, fuste, rochiţe vaporoase), la care să accesorizezi tot felul de brăţări sau coliere, ochelarii sunt un must-have, iar pălăriile la fel! Renunţă la artificiile vestimentare & make-up şi îmbracă haine normale, păstrându-te cochetă şi interesantă. Nu trebuie să menţionez faptul că a renunţa la tocuri constituie un alt must have al festivalelor, doar mergi să te simţi bine, nu să defilezi!

Doza de inspiraţie pentru festival sau pur şi simplu ţinutele celebrităţilor de la Coachella, care m-au inspirat pe mine:

Alessandra Ambrosio, vestitul model optează pentru shorts de fiecare dată, culori deschise, texturi uşoare, accesorizându-şi in detaliu ţinutele. Definitely, my fave one!!

Alegerea pantalonilor scurţi e cea mai des întâlnită alternativă a vedetelor, Miranda Kerr, Diane Kruger, Kate Bosworth, Vanessa Hudgens asortându-i cu top-uri lejere, tricouri cu mesaje sau chiar cămaşi. Pe de altă parte, Fergie şi Paris Hilton apelează cu uşurinţă la rochiile maxi, nesfiindu-se de culori şi modele florale.

Puţin mai îndrăzneţe, Katy Perry şi Rita Ora, cât şi Ireland Balwin, nu se arată deloc timide, afişându-şi abdomenul bine lucrat! Well done, girls!!

Pe de altă parte, nu doar celebrităţile au fost bine îmbrăcate la festival, fetele obişnuite au reuşit să mă surprindă, de asemenea. Cum zicea, ochelarii sunt un must-have! Iar simplitatea îşi spune cuvântul: rochii simple, fuste lejer, shorts şi tricouri cu motive.
Iar dacă credeţi că i-am neglijat pe băieţi, ei bine nu e aşa! Iubiţii voştrii (sau mă rog, poate eşti un tip care ai ajuns de curios aici), trebuie să arate impecabil alături de voi! Cuplurile mele preferate, aici:

Printre care: Alessandra Ambrossio, Diane Kruger, Kate Bosworth, Vanessa Hudgens, Kristen Stewart şi mulţi alţii!
Enjoy!

Madalina Simona Merca – Fashion Blogger @ The Indie Chase

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This