Revitalizarea brandului Transilvania…

Home $ Articole $ Revitalizarea brandului Transilvania…

by | Jun 3, 2013 | Articole

Organizația pentru Dezvoltarea Afacerilor în Societate (ODAS) și Universitatea Babes-Bolyai în parteneriat cu Eurolink – Casa Europei organizează în perioada 14 – 15 iunie 2013 o sesiune practică dedicată formării unor grupuri de inițiativă spre dezvoltarea proiectelor pe Strategia UE pentru regiunea Dunării (SUERD). Proiectul se adresează managerilor publici și funcționarilor, experților și consultanților din sectorul public și privat, managerilor din sectorul IMM, masteranzilor și liderilor din zona ONG-urilor. Diplomele sunt eliberate de Academia Română.

Avem deosebita onoare de a vă invita să participați la colocviul regional “Revitalizarea brandului Transilvania în contextul transpunerii Strategiei UE pentru Regiunea Dunării“, care va avea loc vineri, 14.06.2013, în Sala de Conferință din incinta Universitas Student House, din Parcul Sportiv “Iuliu Hațegan“ (str. Pandurilor, nr 7), începând cu ora 10.00.

Printre speakerii prezenți la eveniment se numără următorii:
Prof. Univ. Dr. Alexandru T Bogdan – membru al Academiei Române;
Sever Avram – PR & Lobby Senior Consultant. Liderul Grupului de Acțiune “Dunăre-Marea Neagră“;
Sandu Zamfirescu – SEO & Social Media Specialist. Phaeton Gala. PR & Lobby Consulting;
Conf. Univ. Dr. Gheorghe Ionașcu – Membru al Academiei Oamenilor de Știință din România;
Reprezentanți ai Universității Babes-Bolyai.

Înscrierile se fac conform principiului “Primul venit-primul servit”, în limita locurilor disponibile, pe baza completării Formularului de Înscriere, care se află pe site-ul www.odas.ro.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!