AM VĂZUT LA TIFF: Trădarea

Home $ Festivaluri $ AM VĂZUT LA TIFF: Trădarea

by | Jun 5, 2013 | Festivaluri

La Cinema Victoria am văzut marți filmul rusesc Trădarea în regia lui Kirill Serebrennikov, iar după film am avut ocazia de a rămâne la o sesiune de întrebări și răspunsuri cu actrița principală, Franziska Petri.

Totul pornește din punctul în care personajul principal masculin merge la un control de rutină, nimic neobișnuit până în momentul în care doctorul, personajul principal feminin, îi spune că soții lor au o aventură împreună. Primul sentiment este de negare, soția lui nu ar putea face una ca asta. De-a lungul filmului, personajele principale suferă transformări sufletești drastice, atât de avansate până în punctul în care istoria se repetă și în cazul partenerilor viitori.

În acest film personajele nu au nume, poți fi tu cel înșelat, dar și cel care înșeală, poate fi oricine, lucrurile se întâmplă oricât ai încerca să le controlezi. Trădarea este un film destul de solid pe partea de personaje și transformările pe care acestea le suferă. Tu ce ai face dacă ai aflta că soțul sau soția ta are o aventură? Te-ai răzbuna? Ai ierta?

Teo Căbuț

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!