Cor[P] @ Parcarea Primăriei

Home $ Articole $ Cor[P] @ Parcarea Primăriei

by | Jun 11, 2013 | Articole

În 13 iunie, de la ora 18:00, vă invităm la un concert a capella susținut de corul Jubilate sub îndrumarea dirijoarei Mihaela Cesa-Goje. Concertul va avea loc în parcarea Primăriei din Piața Lucian Blaga, la etajul 5B.
Încă o dată am ales să de-rutăm temporar un spațiu de la utilizarea lui cotidiană. Pentru aproximativ o oră, parcarea devine capelă, locurile de parcare sunt ocupate de pietoni, iar spațiul se golește de claxoane și se umple de muzică. În demersul nostru vom fi ajutați de minunatul cor Jubilate, care va prezenta un repertoriu divers: de la muzică gregoriană la acorduri contemporane.
„Omul sfințește locul” nu e doar o vorbă de dicționar ci o realitate, care în termenii de azi s-ar traduce prin: spațiul public nu ține doar de arhitecți și de urbaniști, ci mai ales de modul în care individul – respectiv corpul – se raportează la spațiu, cum adoptă și folosește spațiile.
Cor[P] e un concept jucăuș care acceptă orice formă și orice fel de utilizare. În cazul nostru ar putea fi vorba de un corp coral, de un corp de clădire, de corpuri umane, de corpuri de iluminat. Corpul circumscrie, corpul înscrie. Sens și direcție.

Intrarea este liberă.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!