INVADERS Show la FUSION Festival 2013

by | Jun 12, 2013 | Știri Cluj

Dansatori profesionisti, acrobati, costume impunatoare, roboti, efecte speciale, machiaj si coafuri care ne duc cu gandul intr-o alta lume, asa se caracterizeaza conceptul Invaders prezentat in premiera in Romania la scara larga, la FUSION Festival Romania  2013.

La editia din 2012 show-ul trupei Gomorrah a facut senzatie in randul participantior printr-un show fabulos. Istoria continua si la a patra editie a FUSION Festival. Se pregateste un spectacol de calibru international pe platoul Barajului de la Gura Riului. Unicitate, calitate si inovatie sunt elementele care caracterizeaza cel mai bine show-ul Gomorrah din cadrul FUSION Festival.

Spectacolul multimedia va completa atmosfera prin efectele pirotehnice, lasere, proiectii 3D, jocuri de culoare, vibratiile intense ale muzicii electronice.

Pe 12 si 13 Iulie, la Barajul de la Gura Riului, Sibiu vor urca pe scena festivalului Arnej, Freestylers, Suie Pararude, Vlad Rusu, Dennis Hidden, Djubei, Mighty Boogie, Sarj si multi altii. Se anunta doua zile de distractie, muzica buna si un spectacol incendiar, intr-un decor unic.

Biletele pentru FUSION Festival pot fi achizitionate din retelele de magazine ale operatorilor de telefonie mobila Orange, Vodafone, magazinele Germanos, magazinele Domo, reteaua Diverta, librariile Humanitas, Carturesti, Oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro din intreaga tara si online prin Eventim.ro, Myticket.ro si Bilete.ro.

Pachetele Travel to FUSION se pot achiziona online, direct de pe site-ul oficial www.fusionfestival.ro.

La a 4 a editie FUSION Festival, timisorenii au acces liber, pe baza tichetelor obtinute online de pe site-ul oficial si a actului de identitate.

Tags: fusion

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This