Ținute fresh pentru concertele de vară

Home $ Articole $ Ținute fresh pentru concertele de vară

by | Jun 20, 2013 | Articole

Mereu mi-am dorit sa ajung la concertul unui artist international (caruia ii gust cu placere muzica). Cand vedeam concertele inregistrate de afara sau poze in diferite reviste cu multimea euforica din jurul artistului mult iubit, tot ce imi doream era sa ma fac odata mare sa pot lua parte si eu la un astfel de eveniment. Iar vara trecuta mi-am indeplinit visul, faimoasa si controversata Lady Gaga a aterizat pe plaiuri bucurestene pentru un concert/spectacol/vis/eveniment nemaintalnit (de mine cel putin, pana atunci). Si ca fiecare eveniment mult asteptat, te gandesti (si tu, si eu, si ea, si el) mult prea mult la tinuta care o vei adopta in ziua/seara respectiva. La fel am fost si eu, fara doar si poate. Sper sa gandim cat de cat la fel in aceasta privinta si anume ca amandoua vrem sa adoptam o tinuta cat mai cool, chic, efortless si…comoda! Da, pentru ca e vara, e cald, e nebunie de lume, stai in picioare cateva ore bune si tot ceea ce iti doresti (crede-ma pe cuvant) e sa fii incaltata cu cea mai comoda pereche de papuci si cel mai lejer outfit. Dar comod si lejer nu inseamna lalai, urat, sau banal, iar mai jos va arat cateva idei personale care sunt catchy, cu piese basic si foarte usor de obtinut.

O optiune ar fi sa apelezi cu incredere la perechea preferata de short din jeans, negri, albastru inchis sau deschis, in jurul carora sa iti formezi intreaga tinuta, pentru ca sunt comozi, cool si ii poti purta in nenumarate combinatii. Eu am mers pe un look rock, le-am alaturat un top basic negru (merge foarte bine si cel alb), o pereche de biker boots, bratari multe si marunte, ochelarii de soare si o borseta, unul din acele accesorii care va atrage cu siguranta priviri, iti va intregi de minune tinuta si in plus o vei gasi foarte utila.

O rochie usoara din bumbac, usor sport, pana la genunchi sau lunga in spate si scurta in fata, poate fi din nou o varianta pe care o poti lua in considerare. Alatura-i o pereche de sneakersi in genul celor Isabel Marant, o geaca din piele neagra (in cazul in care te prinde noaptea) si o gentuta neagra, cu un lant lung sa o poti purta pe o parte. Ca accesoriu alege un singur cercel pe toata urechea, argintiu…oh so cool 😉

Cred ca toate am vazut si ne-am inspirat din pozele de la renumitul festival Coachella (lalala). E o sursa nesecata de inspiratie, iar pentru toate festivalurile si concertele la care vei lua parte vara asta, rasfoieste cu incredere printre tinutele atator vedete si nu numai. Unul din look-urile pe care le propun e cel boho-chic, un stil tot mai indragit si care o sa te prinda de minune (daca esti adepta, bineinteles) la festivalurile care le ai trecute in agenda sau la un concert pe plaja in Vama. Alege o pereche de short din jeans vintage cu un maieu basic alb, o vesta cu motive etno, palaria din paie, si cea mai draguta pereche de tenisi inflorati. Te vei simti bine si vei intra repede in atmosfera care o vei gasi la festival.

Pentru machiaj alege doar un rimel, pudra translucida si un gloss sau ruj mat, dupa preferinte, e mai mult decat suficient, vei arata fresh fara a fi prea incarcata. De ce mai ai nevoie?! Apa, un telefon incarcat pentru a surprinde cele mai tari momente ale serii, buna dispozitie, si distractia va fi garantat de partea ta 🙂

Tu ce planuri ai pentru vara aceasta? La ce concerte vei merge?

Articol scris de Alexandra Moldovan, The Fashion Creed.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!