DJ Kentaro @ Boiler Club

Home $ Party $ DJ Kentaro @ Boiler Club

by | Jul 3, 2013 | Party

DJ Kentaro revine la Boiler Club in 27 septembrie 2013.

Încălzirea: DJ SAUCE
Petrecerea de după: DJ MAKA

DJ Kentaro a mai fost la Boiler Club in iulie 2013. Galerie foto de atunci gasiti aici.

Cunoscut în întreaga lume drept un turntablist de excepţie, dar şi un creator de sunet, japonezul DJ Kentaro s-a afirmat în industria muzicală la nivel mondial obținând o victorie zdrobitoare la cea mai mare bătălie de DJ, DMC 2002, pentru a deveni primul campion asiatic din lume. De atunci, el a susţinut spectacole pe întreg globul, fiind prezent pe scena festivalului Fuji Rock, dar şi a altor festivaluri de anvergură în afara țării sale de origine. Imaginile şi înregistrările din turnele sale sunt incluse pe primul său DVD “Geoscratch National”. Lansat în ianuarie 2005, dvd-ul include cele 40 de zile din turneul său european și, de asemenea, videoclipul ‘Loop Daigakuin’, care a continuat să adune peste 2.000.000 de vizualizări pe YouTube. În decembrie 2004, Kentaro lansat un album mix de melodii semnate Ninja Tune. În timp ce creează folosindu-se de voci consacrate şi coloane instrumentale, artistul a lansat remixuri atât pentru artişti internaţionali, cât şi japonezi.

Aprilie 2006 ni-l prezintă pe Kentaro semnat la Ninja Tune. Albumul său solo de debut “ENTER”, a făcut valuri în întreaga lume cu ritmurile sale originale și designull de sunet fără margini. După ce s-a clasat pe numărul 1 în topurile indie de la Oricon, Japonia, atât albumul, cât şi single-ul său au dominat topurile iTunes Dance Chart. În 2008, Kentaro a lansat următorul său album mix “TUFF CUTS” la Pressure Sounds, şi, de atunci, a mai lansat încă un mix “NAMA LIVE MIX” la propriul său label, Endeavor. DJ Kentaro continuă să „se răspândească” pe tot globul, oferindu-le oamenilor şansa de a asculta un tip de muzică cu totul special ce nu aparţine niciunui gen muzical clasic.

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/AGNU” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!