The Internship

Home $ Cinema $ The Internship

by | Jul 3, 2013 | Cinema

Owen Wilson (eternul buffon) și Vince Vaughn (actorul care joacă la fel indiferent de personaj) fac din nou echipă (după The Wedding Crashers), într-o comedie numai bună de văzut într-un week-end lipsit de griji. E primul week-end de după terminarea anului universitar, așa că m-am gândit să vă recomand o comedie despre Internship, sau mai bine zis despre un fel de stagiu fără plată în urma căruia ar mai trebui să învățam ceva.

În regia lui Shawn Levy, The Internship spune povestea a doi comercianți, doi oameni de vânzări foarte pricepuți în acest domeniu. Cariera lor ia o turnură neașteptată, după ce șeful lor îi anunță că închide afacerea. Totul este orientat acum către online, iar el nu mai poate susține o afacere bazată pe metode vechi. Rămași fără slujbe, cei doi reușesc să obțină un interviu pentru un stagiarat la Google. Nu știu cum au reușit să ajunga tocmai aici, dar important e că odată ajunși acolo, cei doi provoacă râsete prin tot ceea ce fac. Tehnologia nu e punctul lor forte și nici nu sunt foarte deștepți, așa că cei din jur, mult mai tineri ca și ei urmează să-i ia peste picior de fiecare dată când au ocazia. Cu toate acestea, Billy și Nick se luptă pentru a reuși, pentru a demonstra că vârsta nu contează atunci când ai un pic de experiență și ești gata să înveți din nou.

The Internship e o comedie ușoară, un film prin care Google își face o reclamă excelentă. Pe lângă lucrul acesta, filmul e o altă pledoarie cu râsete care apără visul american, îl promovează și te face să speri. Nu știu dacă The Internship va fi un film memorabil, dar asta contează mai puțin. Contează că e un film de vacanță, un film relaxant perfect pentru cei care vor să meargă la cinematograf cu prietenii.

Marian Iuga, FilmSinopsis

The Internship: Site / Facebook / Trailer:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!