Durușa SummerHills 2013

by | Jul 22, 2013 | Festivaluri

Între 22-25 august suntem din nou în Durușa, un sat aflat la 30 km spre sud de Baia Mare, să ascultăm cea mai bună recoltă muzicală a anului, condimentată cu efecte vizuale de seară; să dibuim teatrul umbrelor prin dans contemporan; să mânuim arcuri, zmee, noduri și să ne jucăm. Road Runner Society se ocupă de încă o ediție a Durușa SummerHills, evenimentul care te aduce în Maramureș, să petreci 4 zile în natură, ca acasă.

Durușa SummerHills prin specificul său promovează un stil de viață atitudinal, în care elementele MUZICĂ, DANS, EXPRESIE CREATIVĂ și MEDIU NATURAL se regăsesc în perfect ECHILIBRU.

Punem mare valoare pe sunet și pe armonia lui. Din acest motiv ne-am preocupat de selectarea atentă a artiștilor a căror muzică se integrează perfect și oferă contur festivalului. Vom petrece în ritm de jazz, soul, funk, deep house, tropical disco și infuzii electro. Când peisajul nu oferă spectacol vizual, avem unul pregătit de omul-artist pentru fiecare seară. Se încadrează în line-up: Khidja, K-lu, Dan Basu, The Joint Ventures, Danaga, Christu, Ilie, Electroclown, Fanas, Charlie Boy The Rabbit King, Missile, Indjestione, Dannilov, Homeboy LDJ, Input Selector, Seeme, Pavlov, Hijack, Robert Erdos, Petra și Michael Acker, Poetrip, The Kryptonite Sparks și alții.

Integrăm componenta artistică și creativitatea în euforia festivalului. Pe parcursul evenimentului vor avea loc o serie de proiecții de film scurt, marca ShortsUp, teatru, dans contemporan, vernisaj de fotografie și altele. Se vor desfășura ateliere de Land Art și arhitectură, în care vom construi un observator din lemn și câteva spații de relaxare, percuție și capoeira, live graffiti. Vom confecționa aparate foto din materiale “nefolositoare”, arcuri, zmee și noduri. Spațiul de joacă stă la dispoziția participanților, cu un joc de maroco dimensionat uman, joc de csocso, slackline, frisbee, hacky sack, volei, badminton și oină.

#Concurs: Punem la bataie 2 invitatii duble pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/i0U” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This