Arts Caffe & Bistro

Home $ Articole $ Recomandări $ Arts Caffe & Bistro

by | Aug 5, 2013 | Recomandări

Piata Unirii are o noua cafenea. Recent s-a deschis Arts Caffe, in locul unei foste galerii de arta, astfel ca s-a pastrat ideea si tematica.

Arts Caffe & Bistro se afla in Piata Unirii la numarul 14 si dispune si de terasa. Pe timp de zi, recomandam aerul rece din cafenea 🙂 Noi cel putin asa am “testat” localul…

Cafeneaua este una premium, nu doar datorita pozitionarii ci mai ales servirii, meniului si calitatii.
In meniu gasim diferite specialitati de cafea, o multime de cocktailuri, de la cele clasice pana la Mojito, Julep si Collins, chiar si Tiky, dar si o selectie foarte buna de vinuri, prosecco si sampanie. Pe langa acestea, mai mult ne-a impresionat meniul de mancare. Fiind si un bistro, Arts  Caffe vine si cu cateva idei pentru mic dejun. Mai gasim si pannini, salade sau paste, dar merita de incercat specialitatea casei: Tajine de pui, o mancare tipic bucatariei arabe, cu morcov, diferite tipuri de alune si un sos foarte bun de curry.

Preturile pornesc de la 6 lei pentru o cafea (Lavazza), 8 lei pentru un cappucino sau Latte si 17 lei pentru un cocktail. Selectia de vinuri porneste de la 45 lei si poate ajunge pana la 350 lei. Vinurile la pahar sunt de Nomad iar pretul este de 9 lei.
La capitolul mancare, salatele sunt cuprinse intre 19 si 25 lei, pastele intre 19 si 37 lei iar specialitatea casei are pretul de 27 lei.

Noua ne-a placut localul si cum este amenajat, pozitionarea barului, servirea si mai ales aerul rece “savurat” pe canapeaua comoda.

Pornind de la Diesel, trecand pe la Corso si Arts Caffe, pana la Tolulousse si Vertigo, in Piata Unirii simti ca esti intr-un oras european, cu o varietate de localuri faine cu terase pe trotuar.

Daca nu ati fost inca, va recomandam sa o faceti. Daca ati apucat sa testati noua cafenea din centru, asteptam parerile voastre.
Ii gasiti si pe facebook sau la numarul de telefon 0748 871 793.

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!