Herbst Fest 2013

Home $ Festivaluri $ Herbst Fest 2013

by | Aug 6, 2013 | Festivaluri

Herbst Fest – Festivalul de Toamnă al Economiei Germane

Evenimentul este menit să promoveze cultura germană, activitatea şi misiunea Clubului Oamenilor de Afaceri de Limba Germană din Transilvania de Nord – DWNT către publicul larg și către mediul de afaceri din Transilvania, printr-o acţiune publică de amploare. Astfel, în Piața Unirii din Cluj-Napoca vor fi instalate mai multe corturi în care se vor desfășura cele mai variate activități: mese rotunde cu autoritățile și mediul de afaceri, pe teme economice și culturale, prezentări de companii, expoziții de fotografie, proiecții de filme tematice, workshopuri interactive pentru studenți, mini cursuri introductive de limba germană, tombolă cu premii pentru elevi, etc. Va exista, binențeles, și un cort dedicat divertismentului, acolo unde trecătorii pot asculta muzică tradițională și pot savura produse alimentare 100% nemțești.

Printre invitații de seamă ai ediției se numără: Werner Hans Lauk, Ambasadorul Germaniei, Judith Urban, Consulul General al Germaniei, Sebastian Metz, Directorul AHK (Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană), Emil Boc, Primarul Municipiului Cluj-Napoca.

Herbst Fest 2012, în cifre, arată astfel: 3 zile de evenimente, 30 de companii expozante, peste 15000 de participanți, 50 de articole în presă, 30.000 de afișări online.

Din program:
Concerte live: Fanfara din Foieni, FUNKorporation
Momente artistice: show câini ciobănești germani, jonglerii cu foc, etc.
Proiecții de de filme în aer liber
Vernisaje de expoziții
Workshopuri interactive cu elevi și studenți vorbitori de limba germană
Dezbatere Q&A pe teme economice- cu participarea autorităților, oamenilor de afaceri, presei
Concursuri cu premii
Standuri cu produse culinare tradiționale, prezentare de vinuri, degustări, demonstrații culinare, activități tematice

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!