TIMAF 2013

Home $ Festivaluri $ TIMAF 2013

by | Aug 13, 2013 | Festivaluri

TiMAF dă startul la cultură în septembrie

Transylvania International Music and Art Festival debutează pe 27 Septembrie 2013 la Cluj-Napoca pentru  cea de a treia ediție de cultură și artă.

După ce în anul 2012 TiMAF a pus stăpânire pe Cluj în luna Octombrie timp de 23 de zile, prin intermediul a peste 80 de evenimente la care au muncit 150 de voluntari, anul acesta Inima Transilvaniei se va transforma din nou într-o scenă a culturii în perioada 27 Septembrie- 13 Octombrie.

Transylvania International Music and Art Festival se bazează pe un concept unic axat pe diversitatea a 10 arte consacrate: muzică, dans, arte plastice, teatru, literatură, street arts, publicitate, arte decorative și design, gastronomie și arhitectură. Urmând tradiția anului trecut, publicul va avea șansa de a face cunoștință cu frumusețea celor 10 arte prin intermediul celor trei componente principale: main eventul, în cadrul căruia vor fi invitați artiști de renume național și mondial pentru a face demonstrații  în domeniile pe care le reprezintă, componenta competițională, prin intermediul căreia TiMAF va ajuta la promovarea și lansarea tinerilor artiști și totodată la stimularea creativității acestora și nu în ultimul rând, cea de a treia componentă este cea  educațională. La această componentă, artele TiMAF vor fi promovate prin intermediul unor workshopuri susținute de instructori din fiecare domeniu, în încercarea de a atrage un public cât mai divers spre cultură.

Ediția din acest an va debuta în centrul orașului Cluj-Napoca, mai precis în Piața Unirii, urmând ca pe parcursul celor 17 zile, evenimentele TiMAF să pună stăpânire și pe alte repere ale Clujului precum: Clădirea Casino, Casa de Cultură a Studenților, diferite cluburi și pub-uri, cinema-urile clujene etc. Viitoarea capitală a tineretului va fi așadar gazda unor evenimente menite să educe publicul și nu în ultimul rând să îl implice pe acesta în activități diverse în perioada 27 Septembrie-13 Octombrie.

Galerii foto de anul trecut gasiti aici, aici si aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!