TeCOMM @ Grand Hotel Italia

by | Aug 15, 2013 | Articole

A 3-a editie a expoconferintei TeCOMM aduce la Cluj-Napoca bune practici ale comertului electronic cu aplicabilitate nationala si internationala.

Transylvania eCommerce Conference&Expo se va desfasura pe parcursul a trei zile in 2 locatii diferite: 24-25 octombrie in incinta Grand Hotel Italia si in 26 octombrie intr-o locatie surpriza si ii va reuni pe toti cei care au sau vor sa isi dezvolte un business in online.

Expoconferinta va fi structurata diferit fata de anii anteriori, nisele axate pe turism si fashion avand un loc special in program.

In prima zi va avea loc conferinta de e-commerce cu prezentari si paneluri de dezbateri, iar in paralel va avea loc Digital Travel Forum pentru cei din industria turismului. A doua a zi va cuprinde workshop-uri tematice legate de SEO, ad-uri, legal, marketing si comunicare.

In cele 3 zile vor oferi sfaturi si informatii utile peste 40 de speakeri, specialisti internationali si nationali cu experienţă vasta în comertul online, marketing si vanzari, antreprenori de success, consultanti in ecommerce.

Directorul Asociatiei de Ecommerce din Europa se alatura celorlalti 5 speakeri internationali din Olanda, UK, Belgia si din Spania, reprezentanti ai Philips, Magento si Komerkia.

26 octombrie va fi o zi dedicata modei, “Fashion Retail Summit” fiind primul eveniment din Romania care se axeaza pe afacerile din industria modei care au magazine fizice si online, cu antreprenori, oameni de marketing, editori de moda si bloggeri.

Conferinta se va incheia cu Awards Gala, unde vor fi premiati cei mai buni dintre cei care au contribuit la dezvoltarea industriei comertului online.

Zona Expo pune la dispozitie soluţii şi idei oferite de furnizorii din domeniu si anul acesta va reuni peste 30 de expozanti.

Evenimente viitoare

Thu 16

Street FOOD Park Cluj-Napoca

3 July, 12:00 pm - 2 August, 10:00 pm
Thu 16

Movie Nights

3 July, 9:30 pm - 11 September, 11:30 pm
Thu 16

Directia 5- La Apus @Cluj

16 July, 7:00 pm - 8:30 pm

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This