Cluj Travel

Home $ Articole $ Recomandări $ Cluj Travel

by | Aug 26, 2013 | Recomandări, Știri Cluj

ClujTravel.com este unul dintre cele mai vechi proiecte turistice dedicate Clujului, cu misiunea de a ajuta turiștii care tranzitează Clujul și clujenii dornici de descoperirea și cunoașterea mai bună a orașului. Pornit în 2010, ClujTravel.com a fost pus pe pauză, dar cu speranța echipei de a reînvia un proiect dedicat în totalitate capitalei Transilvaniei.

După 3 ani de stagnare, în 1 iunie 2013, proiectul Cluj Travel a primit un nou început și o nouă viziune. Noua identitate a fost gândită astfel încât să fie cât mai plăcută și mai folositoare, prin oferirea de informații complete despre actracţiile naturale, cultura, educaţia, obiectivele turistice, serviciile turistice şi recomandările pentru petrecerea timpului liber în judeţul Cluj. De asemenea, au fost incluse poze și informații complete spre unitățile de cazare din Cluj, pregătite să ofere o ședere cât mai plăcută fiecărui turist în parte.

Interfața nouă, mai bine bine structurată și cu un design simplu, oferă posibilitatea de a găsi mai ușor informațiile căutate. Interacțiunea prin rețele sociale și posibilitatea de a comenta aduc mai aproape clujenii si turiștii de adevăratele valori ale județului Cluj și a municipiului Cluj, prin transmiterea informațiilor prin mai multe căi de comunicare și cu accesibilitate la informații în pas cu tehnologia.

Fiind primul site de travel din Cluj Napoca, dedicat Clujului și împrejurimilor, experiența a ajutat crearea unei imagini de ansamblu asupra nevoilor turiștilor și clujenilor, fiind aduse numeroase îmbunătățiri pentru a facilita accesul la informație. Recomandările date de echipa ClujTravel.com despre traseele turistice pe care le puteți face, locurile de relaxare sau distracție sunt testate, astfel că puteți alege oricând petrecerea timpului liber în zonele propuse de ei.

Daca ești curios și vrei să afli mai multe despre obiectivele sau locurile pe lângă care treci zilnic, dar cărora nu le cunoști istoria sau nu le-ai vizitat, te invităm să accesezi ClujTravel.com sau Facebook – https://www.facebook.com/ClujTravel, unde vei găsi recomandări, informații și poze relevante despre județul și orașul aflat în inima Transilvaniei.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!