Stiri

Business Smart School

În perioada 15-21 septembrie, studenţi din toată ţara vor veni la Cluj-Napoca pentru a participa la cea de a 6-a ediţie a şcolii de toamnă Business Smart School (BSS), proiect aflat sub coordonarea Organizaţiei Studenţilor Economişti (OSE).

BSS este un proiect de amploare naţională în cadrul căruia vor activa 24 de studenţi de la ambele niveluri de studiu – licenţă şi master.  Ţinând cont de marea influenţă pe care o are domeniul informatic asupra mediului economic, Online Marketing este cheia spre succes în noul mediu de afaceri, fiind şi tema Business Smart School 2013. În cadrul acestei ediţii se pune accent atât pe dezvoltarea aptitudinilor tehnice ale participanţilor, și anume realizarea și optimizarea paginilor web, cât și pe dezvoltarea viziunii economice prin care se promovează o afacere în mediul on-line. Toate aceste activități vor fi desfășurate sub forma unor workshop-uri în care se vor surprinde atât aspectele teoretice cât și cele practice.

Având în vedere succesul înregistrat de celelalte ediții ale BSS, OSE își propune și anul acesta să ofere o selecţie de sesiuni interesante de training alături de o experienţă de neuitat în frumosul oraş studenţesc, Cluj Napoca.

Mai multe informaţii aflaţi pe:http://www.osecluj.ro/bss/

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Thu 24

Kamikaze party @ Caro Club

23 January, 10:00 pm - 24 January, 5:00 am
Thu 24

Unirea Techno

23 January, 10:00 pm - 24 January, 6:00 am
Thu 24

24 Ianuarie 2019 la Cluj-Napoca

24 January, 9:00 am - 9:00 pm
Thu 24

Beluga Signature Tasting

24 January, 5:00 pm - 11:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC