Business Smart School

Home $ Știri Cluj $ Business Smart School

by | Aug 29, 2013 | Știri Cluj

În perioada 15-21 septembrie, studenţi din toată ţara vor veni la Cluj-Napoca pentru a participa la cea de a 6-a ediţie a şcolii de toamnă Business Smart School (BSS), proiect aflat sub coordonarea Organizaţiei Studenţilor Economişti (OSE).

BSS este un proiect de amploare naţională în cadrul căruia vor activa 24 de studenţi de la ambele niveluri de studiu – licenţă şi master.  Ţinând cont de marea influenţă pe care o are domeniul informatic asupra mediului economic, Online Marketing este cheia spre succes în noul mediu de afaceri, fiind şi tema Business Smart School 2013. În cadrul acestei ediţii se pune accent atât pe dezvoltarea aptitudinilor tehnice ale participanţilor, și anume realizarea și optimizarea paginilor web, cât și pe dezvoltarea viziunii economice prin care se promovează o afacere în mediul on-line. Toate aceste activități vor fi desfășurate sub forma unor workshop-uri în care se vor surprinde atât aspectele teoretice cât și cele practice.

Având în vedere succesul înregistrat de celelalte ediții ale BSS, OSE își propune și anul acesta să ofere o selecţie de sesiuni interesante de training alături de o experienţă de neuitat în frumosul oraş studenţesc, Cluj Napoca.

Mai multe informaţii aflaţi pe:http://www.osecluj.ro/bss/

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!