Lansare EP Le Minion @ Boiler Club

Home $ Party $ Lansare EP Le Minion @ Boiler Club

by | Sep 4, 2013 | Party

Le Minion – lansare EP

Încălzire: MIKEONE b2b R.F.D.J
Petrecerea de după: NOTSOCOMMON DJ

*ACCES LIBER*

“Lucky No. 7” este primul material semnat de Le Minion (Ştefănescu Ştef), un EP colorat, plin de nuanţe de soul, funk, ghetto-funk şi hip hop. Primul track şi remix-ul care au dat naştere acestui EP, “Pushin’ On”, un remake al celor de la Quantic Soul Orchestra a fost lansat în 15 ianuarie 2013, având o audienţă neaşteptată, fiind difuzată de Radio Guerrilla, la doar o săptămână de la lansare, în heavy rotation. Printre colaboratorii acestui material se numără Amelie Roux, cu care a lucrat la un material audio ce a fost prezentat în preselecţiile Eurovision Romania 2013 şi DJ Mikeone, la single-ul ce dă numele EP-ului – “Lucky No.7”.

Le Minion este producător de 6 ani şi, în toamna anului 2012, are debutul ca şi DJ, alături de proiectul binecunoscut al lui Mihai Dobre – Huate Culture, împreună cu VAst Solo. De atunci, artistul şi-a creat propria linie de mash-up-uri, ce puteau fi auzite în set-ruile sale. După o incursiune în lumea ghetto-funk-ului, începe a se preta pe acest stil, combinându-l ulterior cu pasiunile sale mai vechi – muzica soul şi alternative, dar şi cu părţi de electro şi funk house.

A împărţit scena cu cei de la Şuie Paparude, Subcarpaţi, Cuantune, East Roots, Amon, pe scene diferite din ţară, dar şi la festivaluri de renume precum Electric Castle Festival şi Peninsula Felsziget.
Seturile sale pot fi recunoscute uşor prin diversitatea stilurilor de ghetto-funk, presărate cu alternative, breaks, glitch-hop, trap şi multe altele, încercând să dea o culoare originală spectatorilor săi.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!