No matter where you live — big city or small

Home $ Articole $ No matter where you live — big city or small

by | Sep 4, 2013 | Articole

Indiferent unde locuiesti – oraș mare sau mic – nu e nici o îndoială că cumpărăturile pentru haine noi de toamna au inceput sa ne invadeze gandurile.
Un gand chiar stresant, avand in vedere numeroasele trenduri si stiluri aflate in prezent pe scena modei. Colecțiile tomnatice ne invadeaza mai devreme, cu oportunitati de alegere vaste si pana ce digeram ideea cum ca: “OMG, Rihanna si-a vopsit parul gri ?!” sau “Dubstepul a murit? WTF?!” vom realiza ca viata noastra perfecta in acele cizme decupate negre, de piele de caprioara va fi SOLD OUT.

Asadar in timp ce tu mai dai un ultim ochi asupra reducerilor de vara, eu am gasit cele mai noi “Newest of the new” – elemente cheie ale acestui sezon.
Ca întotdeauna, e posibil ca unele dintre ele sa fie in standby undeva pe rafturile tale, dar impreuna cu cele mai noi heart-stopping produse, dulapul tau va scoate din nou acel sunet de cor ingeresc de fiecare data cand ii vei deschide usile.

Ok, deci esti pregatita pentru lista dorintelor Autumn 2013?

1. Fusta Creion cu imprimeu – este un pic mai indrazneata decat stilul classic. Ea reprezinta un echilibru exceptional intre practic și elegant. Asociata cu un colier statement și tocuri inalte, ea se transforma intr-un minunat esențial zi/noapte .

2. Puloverul grafic – este in acelas timp ratusca urata cat si uimitoarea lebada dintr-un arsenal tomnatic. Nu sunt foarte sigura cum aceasta ramasita a anilor 70 reuseste sa fie atat de irezistibila si purtabila pentru acest sezon, dar ESTE! …Fashion Forwad I guess!

3. Cizma moderna de lupta (Modern Combat Boot) – fie ea scurta pana la glezne cu sau fara wedge, reuseste sa-si faca simtita prezenta din ce in ce mai mult. Androginitatea caracteristica te face sa o indragesti si sa o asortezi in toate etapele zilei fie cu o fust scurta, fie cu o pereche de skinny jeans sau de ce nu cu jambiere si pantaloni scurti.

4. Fusta trompeta – are toate proprietatile unei fuste creion dar cu o silueta flirtanta. E ca o bluza peplum insa pentru posteriorul tau! Fusta trompeta funcționează cel mai bine în artileria ta de noapte asortata cu un stiletto subtire sau de ce nu cu un Wedge Sneaker.

5. Jacheta Bomber – Aceasta jacheta original sportiva a evoluat de-a lungul sezoanelor ajungand acum sa o gasesti in toate imprimeurile posibile. Versatilitatea stilului acestei jachete te face sa o poti asorta aproape la orice pentru un look casual-sporty-chic. Ceea ce face aceasta jacheta sa fie atat de iconica este faptul ca nu are guler!

Tinuta 1 :
Lantisor LOVE – RiverIsland.com
Tricou Ellery Reggie Swing Mesh – Avenue32.com
Fusta creion auriu metallic – Zara.ro
Ruj nuanta rubin KateSpade – KateSpade.com
Combat Ankle Boot – Bershka.ro

Tinuta 2 :
Accesoriu capilar – RiverIsland.com
Jacheta bomber – Zara.ro
Fusta trompeta – Zara.ro
Ruj nuanta stafida – Sephora.ro
Wedge Ankle Boot – Zara.ro

Tinuta 3 :
Colier statement – RiverIsland.com
Pulover grafic – 1991inc.com
Fusta creion imprimeu – Zara.ro
Ruj mov – Sephora.ro
Open Heel Ankle Boot – Zara.ro

 

Articol scris de Diana Flore (fashion designer).

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!