Edvin Marton @ Sala Sporturilor “Horia Demian”

Home $ Articole $ Edvin Marton @ Sala Sporturilor “Horia Demian”

by | Sep 5, 2013 | Articole

TiMAF prezintă The 3 Million Dollar Show cu Edvin Marton!
Faimosul compozitor și violonist maghiar va păși pe scena viitoarei Capitale Europene a Tineretului împreună cu comoara sa: vioara Stradivarius.

Cunoscut publicului românesc după ce a apărut pentru prima dată la Gala Laureaților Campionatului Mondial de Patinaj, unde l-a acompaniat pe medaliatul cu aur Evgeny Plushenko, Edvin Marton va păși în acest an în premieră pe scena clujeană.

Dovedindu-se un adevărat maestru al viorii, compozitorul maghiar a pus stăpânire pe scena mondială și a încântat privirile a peste 280 de milioane de spectatori din întreaga lume alături de vioara sa Stradivarius. Artistul a reușit să cucerească inimele celor 5 continente, în palmaresul său adăugându-se și un premiu Emmy pentru Cea Mai Bună Compoziție Muzicală pentru „Tosca Fantasy”. De asemenea, de numele său se leagă și peste 5 miloane de albume vândute în toată lumea, dar și de o listă de colaborări inedite pe plan muzical printre care se numără și cele cu Zucchero, Lou Bega sau Gloria Gaynor.

În prezent violonistul maghiar concertează în întreaga lume însoțit de vioara lui Antonio Stradivarius, o vioară ce datează din 1697 și este evaluată la peste 3 milioane de dolari. De asemenea, se spune că însuși Niccolo Paganini, cel mai apreciat violinist al tuturor vremurilor, ar fi cântat la aceeași vioară.
Edvin Marton și a sa vioară Stradivarius vor fi prezenți în premieră la Cluj-Napoca și vor prezenta spectacolul „The 3 million dollar show” într-un cadru de excepție pe 30 Septembrie la Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Prețurile biletelor sunt cuprinse între 50 și 300 de lei (50, 100, 150, 200, 250, 300 de lei), iar biletele de 250 și 300 lei vor beneficia de locuri la masă și consumație.

#Concurs: Punem la bataie 2 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/2QO” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!