Let’s Do It, Romania, Let’s Do It Cluj!

Home $ Știri Cluj $ Let’s Do It, Romania, Let’s Do It Cluj!

by | Sep 6, 2013 | Știri Cluj

În acest an, pe 28 septembrie, Let’s Do It, Romania! se află la a patra ediție. Patru ani în care am învățat să facem primii pași spre o Românie mai curată, mai unită și mai încrezătoare, în care am crescut și ne-am dovedit că schimbarea este posibilă și că depinde de fiecare din noi. Obiectivul? Curățenie în toată țara, într-o singură zi. Ușor de zis, și, cu o mobilizare eficientă, ușor de făcut. Dar Let’s Do It, Romania! nu se oprește aici, ci își propune ca prin activitățile sale să educe, să schimbe mentalități și comportamente, să disloce inerții și să provoace un efect de domino, din generație în generație, având convingerea că orice schimbare autentică trebuie să aibă la bază inițiativa proprie.

Pentru a asigura succesul acestei inițiative, echipa Let’s Do It, Romania! a pregătit diferite evenimente premergătoare zilei de curățenie. Printre ele se numără o sesiune de cartare cu presa clujeană, organizată în 31 august, în locul unei conferințe de presă convenționale, precum și un Concurs Foto cu premii, ce se va desfășura în data de 14 septembrie. În săptămâna dinaintea zilei de curățenie vor avea loc și alte evenimente cu caracter informativ, printre care amenajarea unui Info Point în Piața Unirii.

Obiectivele sunt setate și sunt curajoase. Dar în esență, succesul depinde de un singur lucru: a conștientiza că actorul principal ești tu, chiar tu, cel care citești acum aceste rânduri, care ești probabil de acord că e bine să reciclezi, să arunci deșeurile doar în locuri special amenajate și să le selectezi, că ar fi și mai bine să știe toți românii acest lucru. Let’s Do It, Romania! nu caută pretexte, nu caută scuze și nici nu acuză, ci face, cu pasiune și entuziasm! Alătură-te și tu celui mai mare proiect de voluntariat din România, înscrie-te pe www.letsdoitromania.ro.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!