DecoShow @ Polus Center

Home $ Articole $ DecoShow @ Polus Center

by | Sep 10, 2013 | Articole

DecoShow – Targ de Mobila, Decoratiuni si Accesorii
4-6 octombrie, Polus Center – Cluj-Napoca

Cu siguranta nu este usor sa te plimbi peste tot in oras sa cauti acel obiect potrivit pentru masuta din sufragerie, sau sa-ti gasesti in sfarsit patul perfect pentru nopti odihnitoare.
Stii ca e bine sa vezi cat mai multe magazine, sa compari preturile pentru a face alegerea potrivita si asta inseamna prea mult timp.

De aceea, Libero Events vine in ajutorul tau si te asteapta in aceasta toamna la Targurile de Mobila, Decoratiuni si Accesorii DECOSHOW. In cadrul evenimentelor vor fi expuse spre vanzare produse pe gustul şi nevoia fiecaruia: canapele, colţare, electrocasnice, mobilier, covoare naturale, saltele ortopedice, parchet, gresie, marmura, piatra naturala, ceramice şi soluţii de mobilier la comanda.

Timp de trei zile, veţi putea afla care sunt noile tendinţe in designul interior de la profesionişti in domeniu, producatori, retaileri si ateliere de design si amenajari. Veţi putea achiziţiona mobilier şi decoraţiuni interioare la preţuri speciale si veti beneficia si de consultanta.
Evenimentul pune accent pe promovare si vanzare de obiecte de amenajari si decoratiuni interioare. Expozantii, extrem de variati aduc produse pe gustul si nevoia fiecaruia, satisfacand si cele mai pretentioase gusturi.

DecoShow va fi deschis pentru public zilnic, intre orele 10 si 22, de vineri pana duminica.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!