Ludmilla & Palotai @ Club Midi

Home $ Party $ Ludmilla & Palotai @ Club Midi

by | Sep 10, 2013 | Party

Ludmilla & Palotai / Snow & MC Agent

Pret intrare: 10 / 20 lei

Galerie foto de la party-ul trecut gasiti aici.

LUDMILLA este unul din cei mai de succes dj si produceri de breakbeat ai ultimilor 10 ani!Are la activ peste 1500 de showuri in Europa si a aparut pe scena alaturi de cele mai mari nume ale genului, de la Skrillex la Goldie si de la Krafty Kuts la Pendulum.
Aceasta este cunoscuta si iubita de publicul roman, seturile sale energice , pline de balans si muzicalitate fiind deja consacrate in tara noastra.
Ludmilla este si un producer de mare succes, alaturi de Longman a castigat la Breakspoll 2012 – “Best track of the year” cu piesa “Lights” si a adunat de-a lungul timpului zeci de nominalizari in competitiile internationale si clasari pe locul 1 al topurilor de specialitate.
Pentru Cluj, Ludmilla ne promite un set care va ridica temperatura ambianta la cele mai inalte cote!

E putin probabil ca cineva interesat de scena muzicii electronice din Europa de Est sa nu fi auzit de Zsolt Palotai si dj seturile sale eclectice.Acesta a revolutionat scena de muzica electronica maghiara, reusind ca de peste 20 de ani sa se mentina in varful topurilor, cu aparitii live , de multe ori zilnice! A reusit intotdeauna sa transceada barierele impuse de stiluri si trenduri muzicale , selectand cele mai noi, interesante si influente piese.
Acesta s-a lansat la Tilos Radio, unde isi continua inca activitatea, prin emisiunea al carei nume il caracterizeaza perfect: “Future Music” (Jovozene).De asemenea el promoveaza brandul de petreceri Rewind , care s-a consacrat in topul evenimentelor din Budapesta!
Astfel, va invitam sa profitati de ocazia unica de a asculta live un dj set PALOTAI,pentru a porni alaturi de noi intr-o incursiune muzicala exceptionala!

#Concurs: Punem la bataie 20 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/64F” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!