Paranoia

Home $ Cinema $ Paranoia

by | Sep 18, 2013 | Cinema

Paranoia ne introduce în lumea spionajului industrial într-un mod mai plăcut, mai comercial decât alte filme de acest gen. Asta nu înseamnă un plus calitativ, dar Paranoia promite o experiență interesantă în special datorită distribuției. Cu Garry Oldman și Harrison Ford în rolurile a doi oameni de afaceri care se luptă pentru întâietate în domeniul tehnologiei unice, greu de reprodus, Paranoia ne prezintă povestea lui Adam Cassidy (Liam Hemsworth), un tânăr obișnuit plecat de jos. O povestea de succes, un american dream modern, în care un tânăr fără pretenții reușește, prin talent și muncă să ajungă, să ajungă la una dintre cele mai puternice companii. Compania deținută de Nicolas Wyatt (Garry Oldman) se află într-o rivalitate continuă cu compania lui Jack Goddard (Harrison Ford) și pentru a o învinge, Nicolas apelează la Adam. Acesta acceptă să se angajeze la compania lui Jack și să spioneze pentru că Wyatt îl are cu ceva la mână, însă în scurt timp se trezește prins într-un joc complicat cu riscuri foarte mari. FBI-ul îi amenință libertatea, în timp ce Wyatt se folosește de tatăl lui Adam pentru a-l obliga pen acesta să facă ceva ilegal.

Paranoia promite suspans, tensiune dar și momente romantice, pentru că pe lângă povestea de spionaj există și una romantică între Adam și fiica lui Jack. În aceste condiții e destul de clar că Paranoia e un film pentru un public larg, unul care încearcă să cucerească partea mai tânără cu această poveste, dar și pe cei mai pretențioși cu o rivalitate pe muchie de cuțit între două personaje interpretate cu patos de doi actori excelenți.

Filmul intră în cinematografe de vineri și poate fi un prilej de relaxare. Nu mă pronunț de spre calitate, dar măcar din trailer și din descrierile oficiale, Paranoia promite o porție bună de entertainment.

Marian Iuga, FilmSinopsis

Paranoia
Site / Facebook / Trailer:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!