Photo Shooting Days @ Grand Hotel Italia

Home $ Articole $ Photo Shooting Days @ Grand Hotel Italia

by | Sep 20, 2013 | Articole

Photo Shooting Days
25-26 septembrie 2013

Photo Shooting Days este integrat in cadrul Business Days Cluj si este dedicat atat pasionatilor de fotografie, cat si specialistilor din domeniu.
Tehnici de armonizare, analiza portofoliului de clienti si a echipamentului foto, tehnici de compozitie si arta fotografica, fotografia de la pasiune la business sunt doar unele dintre titlurile workshopurilor. Invitatii care vor prezenta sesiunile de conferinta si workshop sunt Daniel Faluvegi, Mihail Ivan, Florin Cretu si Mihai Deliman.
Cursurile de pregatire se vor incheia cu un examen ce consta in fotografierea unui fashion show. Prezentarea de moda este un eveniment de inalta tinuta la care participa manechinele profesioniste de la Boom Models, expunandu-si creatiile importanti designeri vestimentari din zona Ardealului: David Corral, Giorgal, Casa de Moda Lucia Lux si Magazinul Odin. Hairstylingul este asigurat de catre Boudoir Studio Prive, iar make-upul inedit de Cristina Bojan. La prezentare sunt asteptati peste 150 de spectatori.
Inscrierile la acest eveniment se pot face pana marti, 24 septembrie, pe adresa [email protected] sau la numarul de telefon 0769 67 00 01. Taxa de participare pentru toate cursurile si workshopurile este de 200 RON, iar numarul cursantilor este limitat.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!