A perspective on humour

Home $ Articole $ A perspective on humour

by | Sep 23, 2013 | Articole

În zilele noastre, simţul umorului este una dintre cele mai apreciate trăsături atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională. O persoană care are simţul umorului este fericită, încrezătoare în forţele proprii şi are o perspectivă sănătoasă asupra vieţii.
Chiar dacă umorul este esenţial din punct de vedere social, felul în care fiecare alege să îl folosească spune ceva despre eul nostru. Cei care folosesc umorul ca mecanism de apărare şi cei care râd de ei înşişi pentru a-i amuza pe ceilalţi păstrează o tendinţă de ostilitate faţă de ei înşişi, chiar şi atunci când sunt singuri. Pe de altă parte, cei care văd viaţa cu o toleranţă uşor amuzantă sunt iertători cu ei înşişi şi cu cei din jurul lor în schema cea mare de umor numită dezvoltare personală.

Vino alături de noi la întâlnirea clubului Toastmasters Cluj şi într-o atmosferă învăluită în umor vei avea parte de discursuri pregătite, improvizaţii şi evaluări de calitate într-o atmosferă prietenoasă şi plină de bună dispoziţie!

Te invităm să îţi exersezi şi să îţi dezvolţi abilităţile de vorbit în public şi leadership în Amfiteatrul V/2- Woodrow Wilson al FSPAC, Marţi 24 Septembrie de la ora 19:45.

Fiind ultima întâlnire a lunii, se va desfăşura în limba ENGLEZĂ!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!