Onra / Featurecast @ Club Midi

Home $ Party $ Onra / Featurecast @ Club Midi

by | Sep 23, 2013 | Party

Onra [FR]
Featurecast [UK]
Marwan / Acutra

Cunoscut pentru realease-ul Chinoiseries lansat in 2007, Onra revine la Cluj. Artistul francez aduce in actualitate sunete descoperite de acesta pe discuri cu muzica veche vietnameza. Release-ul are parte de o continuare numita Chinoiseries pt.2 in 2011, unde Onra isi extinde sursa de inspiratie si catre cultura muzicala chineza. Cel mai complet release al lui Onra este “Long Distance”. Release-ul are pasaje disco, vintage-funk si hip hop prin colaborari cu nume precum legenda Detroitului T3 (Slum Village) si Reggie B.
In urma cu 2 luni a fost invitat la Redbull Music Academy, mix-ul inregistrat video si audio il gasiti mai jos:

FEATURECAST:
Lee Mintram este DJ şi producător originar de pe coasta de Sud a Marii Britanii, este apreciat la nivel mondial pentru tehnicile sale la platane şi pentru stilul lui unic în Funk & Breaks.

Creându-şi propriul sunet folosindu-se de mai multe genuri muzicale şi tehnici de “scratching” şi “cutting”, FEATURECAST s-a lansat prin intermediul Cat Skills Records şi Funk Weapons & Super Hi Fi şi a reuşit să pună la punct un arsenal de releas-uri formidabile însoţite de aprecieri din partea celor de la Krafty Kuts, Norman Jay, DJ Yoda, Z-Trip, Ali B (Kiss FM), Craig Charles (BBC 6) etc., A-Skillz catalogându-l drept: “ONE TO WATCH!”
Fiind deja în frunte topurilor JUNO şi având difuzări chiar şi la radiourile din Australia, FEATURECAST va continua să pună Hip hop, Breaks, Dubstep şi Drum & Bass atâta timp cât sunt FUNKY!

DJ Marwan [DUA] stă de aproape 10 ani în spatele platanelor la cele mai demențiale petreceri si festivaluri din Cluj-Napoca sau din alte orase, atat ca dj cat si în calitate de organizator. Seturile sale eclectice au ca si constante ritmuri care te ridica de pe scaun, versuri care te fac să le fredonezi si scratchuri alese care le completeaza. Mai nou mixeaza si seturi audio-video ce contin clipuri muzicale,cut-uri din filmulete de pe youtube etc.
Din intimitatea căminului până în fața a mii de oameni care participă la petrecerile din clubul Midi (situat pe locul #25 în lume conform DJMAG.COM), unde are o rezidenta drumul a fost lung, iar în prezent colaborează cu artisti precum: Foreign Beggars, Gramatik, Chinese Man, Wax Tailor, Beardyman, Dub FX, Jazzanova, A.Skillz, DJ Yoda, Rahzel, Jeru the Damaja, Dj Vadim si multi alti.

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/PGkm” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!