Rush

Home $ Cinema $ Rush

by | Sep 25, 2013 | Cinema

Pentru sfârșit de septembrie vă recomand probabil cel mai bun film din această lună de toamnă. Rush, în regia celebrului Ron Howard, câștigător a două premii Oscar cu A Beautiful Mind, ne aduce pe marele ecrane o poveste despre rivalitate și viteză, un film despre Formula 1, un sport, o competiție destul de rar prezentă pe marile ecrane. Dacă în urmă cu vreo doi ani, biografia lui Senna făcea valuri printre adevărații fani ai acestei competiții, anul acesta Rush își propune să atragă un public mai larg. Pentru aceasta cred că e suficient să menționăm filmele regizate de Ron Howard – A Beautiful Mind, Cinderella Man, Apollo 13…, și numele actorului din rolul principal, Chris Hemsworth (cunoscut pentru Thor și The Avengers).

Deși este un film despre o competiție și despre o rivalitate, Rush va pătrunde și în viața privată, în cea de zi cu zi a celor doi rivali. Pe de-o parte îl vom vedea pe Niki Lauda întors în spatele volanului la șase săptămâni după un accident groaznic în urma căruia putea să-și piardă viața, dar și în viața mai tânărului său oponent, britanicul James Hunt (Chris Hemsworth). Timp de două ore, Rush ne va purta prin mai multe curse de formula 1, ne va prezenta frumoasele monoposturi ale celor de la McLaren și Ferrari, precum și în viața de zi cu zi a unor vedete cărora le place să trăiască mereu la limită.

Rush intră în cinematografe la sfârșitul acestei săptămâni și cred că va fi un adevărat succes. Bugetul filmului de 38 milioane de dolari a fost folosit mai mult pentru a realiza cursele și accidentele spectaculoase, așa că și cei mai sceptici, care ar fi vrut un film despre formula 1 cu acțiunea mai apropiată de prezent s-ar putea să fie mulțumiți.

Marian Iuga, FilmSinopsis

Rush
Site / Facebook / Trailer:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!