Adam Freeland @ Boiler Club

Home $ Party $ Adam Freeland @ Boiler Club

by | Sep 30, 2013 | Party

Adam Freeland [3h set]
Missile

De la Burning Man, la Watergate, Coachella şi mai departe, îl găsim pe Adam Freeland în spatele decks-urilor, incendiind spirite şi scene de dans. Cu 17 ani de „experienţă” în turnee mondiale, cunoscătorii muzicii sale l-au găsit cu siguranţă pe Freeland pe scenele celor mai mari festivaluri şi celor mai neconvenţionale cluburi din lume.

Diversitatea stilurilor muzicale pe care Freeland le abordează în mixurile sale, pot fi cu uşurinţă observate începând chiar cu mixul său de debut pentru Fabric Live (unde acesta a fost rezident ani la rând), până la cel pentru Global Underground, la legendara serie Back To Mine (un mix atât de divers, încât a lansat controverse cu privire la ce constituie de fapt un DJ mix), apariţii la show-uri radio BBC şi seturile sale postate pe internet.

De-a lungul carierei sale, Freeland a fost întotdeauna un artist care a şi înregistrat şi a şi învârtit discuri. Multe dintre producţiile sale au apărut la label-ul său faimos Marine Parade, ca şi hitul său din Top 40 UK – “We Want Your Soul”. Reedit-urile sale, ca şi ineditul “Smells Like Teen Spirit” de la Nirvana, sunt în continuare actuale şi la mare căutare în cluburile underground. Între timp, remixurile sale au primit aprecieri la nivel mondial, iar remixul său pentru melodia “Fever” de la Sarah Vaughn i-a adus o nominalizare Grammy.

Vremurile recente, în care muzica electronică a ajuns în cultura mainstream a generaţiei pop, l-au „obligat” pe Freeland să-şi ducă muzica pe alte teritorii: „vreau să pun muzică din inimă, muzică de calitate, profunzime şi integritate. Din experienţa mea, atunci când pun muzica pe care eu vreau s-o ascult, atunci publicul întotdeauna o va aprecia mai mult.” (Adam Freeland)

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/bZh” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!