Seminar regional dedicat tinerilor antreprenori creativi din Cluj

Home $ Articole $ Seminar regional dedicat tinerilor antreprenori creativi din Cluj

by | Sep 30, 2013 | Articole

Pe 10 octombrie, clujenii pasionați de dezvoltarea afacerilor bazate pe talent, inovație și creație artistică pot participa la cea de-a II-a ediție a seminarului regional dedicat industriilor culturale și creative românești – primul program de networking și dezvoltare pentru sectorul cultural și creativ ce facilitează întâlnirea cu cei mai buni profesioniști din regiune.

Evenimentul din octombrie va avea loc la hotelul Univers T din Cluj Napoca și va fi susținut de antreprenori locali care au reușit să parcurgă drumul de la idee la proiect aducător de profit într-unul din domeniile integrate pieței creative authotone, fie că e vorba de arhitectură, design, branding și advertising sau consultanță pentru dezvoltare economică și regională.

  • Eugen Pănescu este partener fondator al biroului de arhitectură și urbanism româno-german Planwerk iar în ultimii 10 ani de activitate a generat numeroase strategii urbane, planuri urbanistice generale și zonale și concepte de dezvoltare și regenerare urbană lucrând în stransă legătura cu atutoritățile publice din Transilvania.
  • Tiberiu Moisă este Director Executiv Clienți Corporativi și IMM la Banca Transilvania și director fondator al Fundației Clubul Întreprinzătorului Român, una dintre cele mai active organizații ce oferă consultanță mediului de afaceri românesc. Tot din cadrul BT, va participa la seminar și Daniel Szekely, director clienți IMM.
  • Andrei Pastuhov este specialist în publicitate, branding și comunicare vizuală, cu un portofoliu ce cuprinde proiecte culturale, de regenerare publică sau corporate.
  • Andrei Roth este project manager la Spherik Accelerator, o agenție clujeană poziționată ca accelerator de startup-uri pentru noua generație de antreprenori din Europa Centrală și de Est. La doar 28 de ani are o experiență solidă ca analist financiar dobândită printr-un job la Microsoft și o diplomă la Universitatea Berkeley din California. Colaborează cu Cătălina Amihăiesi, manager de programe în aceeași structură.

La seminar vor participa și membrii ai echipei de implementare a proiectului ”Promovarea Antreprenoriatului în Domeniul Industriilor Creative”: Dragoș Pîslaru, consultant cu experiență în politici economice și membru în proiecte strategice legate de competitivitatea economică a României, și Alina Niculescu Manea, trainer și consultant în industrii culturale și creative la GEA Strategy & Consulting și fondator Creative Business Cup România.

Înscrierea la eveniment este gratuită și se face prin completarea unui formular online disponibil pe www.crestetalente.ro. Termenul limită pentru înscriere este 7 octombrie 2013.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!