Party with the trends on weekend

by | Oct 4, 2013 | Articole

Primul weekend de octombrie se anunta a fi unul plin de evenimente la care asteptam cu nerabdare sa participam. V-am pregatit cateva idei de outfituri numai bune de imbracat to rock that party pana in zorii zilei. Asadar, cum integram tendintele acestui sezon in tinuta potrivita? Care sunt must have-urile si cum adaptam piesele cheie in functie de stilul propriu?

Piesa care inca de la inceputurile timide ale verii ne atragea de pe rafturi este crop topul ce continua sa se mentina in topuri si sa castige din ce in ce mai mult teren. Faimos prin anii ’90, isi pastreaza inca alura posh si spiritul dance. E practic, versatil, usor de adaptat, avantajeaza ori ce silueta si scoate tinuta din anonimat, desigur, daca respectam cateva reguli de buna purtare pentru a evita un rezultat vulgar si cheesy. De asemenea e indicat acelor fete care s-au dus constiincios la sala si au un abdomen de invidiat.

Dare to party!

Crop topurile sunt functionale in diferite situatii si recomanda alegerea unuia pentru un concert de zile mari la Cluj Arena. Nu uitati cizmele biker, geci cu imprimeuri psihedelice asortate la topuri cu detalii pretioase sau mesaje haioase. De asemenea le puteti purta cu accesorii mari, opulente, sepci sau caciuli.

Exemplu, diferitele moduri in care le poarta Rihanna:

Rock that outfit!

Imbinati elemente grunge precum carouri, ghetele rock si palariile fedora pentru un look aparte, numai bun de purtat in The Shelter.

Pantalonii scurti cu talie inalta si accesoriile metalice sunt piese cheie pentru un look underground aparent neglijent, numai bun pentru a sarbatori 2 zile la rand cei 3 ani facuti de Boiler Club. Pentru ca doar calendaristic e octombrie, si e un frig de decembrie, nu uita ca pantalonii scurti functioneaza foarte bine si cu ciorapi cu multi deni.

Keep it classy
Am vazut la Kelly, Olivia Wilde, Lily Collins aceste topuri asortate impecabil la fusta creion, sau pantalonii clasici cu talie inalta, sandale sau stiletto pe care le puteti accesoriza cu bratari late sau ceasuri masculine. O varianta potrivita petrecerilor glossy din acest weekend, sau iesirilor cu fetele in cafenele la o poveste. Poate la Cinema Café?

Pentru ca aceste outfituri sa fie adaptate frigului de afara, chiar daca trebuie sa-l infrunti doar pana la taxi, nu uita sa iti iei geaca / paltonul de iarna si o esarfa opulenta. It looks good and it keeps you warm!

Ioana Fechete, Flashme

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This