Erb N Dub / Gojira / Planet H @ Club Midi

Home $ Party $ Erb N Dub / Gojira / Planet H @ Club Midi

by | Oct 8, 2013 | Party

Erb N Dub / Gojira / Planet H / MC Agent & DJ Snow / Down

Pret bilet: 15 / 25 lei

ERB N DUB
[HASHTAG, London UK]
DJ, producer, tobosar, profesor de muzica, ERB N DUB este unul din cele mai interesante produse ala scenei drum&bass londoneze.Studioul sau , The Dubzone este un generator prolific de muzica de calitate, productiile proprii sau colaborarile cu nume importante ale scenei fiind apreciate pe plan mondial.Coordonatele dj-seturilor sale sunt dinamismul, mixajul rapid, diversitatea in drum&bass si dubstep, scratchurile, acestea garantand o experienta unica, apreciata de publicul din intreaga Europa si nu numai! Ultimii ani au adus o evolutie continua pentru artist, 2012 fiind un an de varf, cu realizari discografice la Playaz (piesa Alaska) si Technique (piesa Replica), piese pe care momentan le promoveaza in turneu in jurul lumii!
Anul 2013 aduce multe noutati pentru fanii Erb N Dub – lansarea noului proiect drum&bass HASHTAG si a unei trupe live foarte interesantte, ERB N HEROES!
La Cluj, ERB N DUB va prezenta un set unic audio-video , o noua abordare a unui show live care este garantat sa satisfaca pretentiile oricarui fan al muzicii electronice!

GOJIRA & PLANET H
Gojira & Planet H au produs împreună în prima jumătate a lui 2012 piesele “Dă-i mai tare” (feat. DOC) și “Fugi” (feat. Deliric) – două colaborări cu unii dintre cei mai îndrăgiți artiști hip-hop din România. Gojira, predispus către combinații îndrăznețe și nemaipracticate, organizează prestații care oferă ascultătorilor un plus de adrenalină.
Planet H (Paul Opriș) este un muzician și producător din Cluj-Napoca, absolvent al Academiei de Muzică “Gheorghe Dima”. A fondat formațiile rock Narkoma și God…mode, iar de 10 ani face în paralel muzică electronică.
Gojira și Planet H au lansat împreună cu DOC și Deliric , “Fac Ce-mi Place” . Cel mai recent, baietii au lansat impreuna cu Delia Official piesa ” In Culori” ,piesa la care asteptam si videoclip.

#Concurs: Punem la bataie 20 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/mfK” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!