IYEOKA @ Teatrul National Cluj / Diesel Club

Home $ Articole $ IYEOKA @ Teatrul National Cluj / Diesel Club

by | Oct 9, 2013 | Articole

Diesel Events şi Diesel Club prezintă, pentru prima dată în Romania, una dintre cele mai frumoase voci ale fusion-pop-ului contemporan, IYEOKA în doua concerte extraordinare:

7 noiembrie 2013, ora 19:00– Teatrul Naţional
7 noiembrie 2013, ora 22:00 – Diesel Club

Pentru cele doua spectacole din Cluj biletele pot fi achizitonate si de la Diesel Club (Pta Unirii nr 10), Polus Center (Diesel Cafe), Iulius Mall.

A lucrat ca farmacist timp de zece ani, dar apoi a simțit că alta e calea ei. Născută în Boston, SUA, într-o familie de nigerieni, Iyeoka își pune sufletul pe tavă prin muzică și poezie. Are un stil unic, care te cuprinde pe nesimțite și de care pur și simplu te îndrăgostești, un amestec boem de soul, R&B, rock, hip hop și jazz. Prin arta ei, Iyeoka transmite povești pline de speranță și de forță interioară, daruri emoționale complexe către publicul cu care comunică de fiecare dată altfel. Premiată atât pentru poezie, cât și pentru muzică, Iyeoka a ajuns și pe scena selectei conferințe TED Global, locul de întâlnire al personalităților care inspiră și schimbă mii de vieți.

În 2010, a inovat industria muzicală odată cu lansarea albumului ”Say Yes”, prin conceptul unui „album care evoluează”. ”Say Yes” este o colecție care, odată cumpărată, se îmbogățește permanent și oferă acces la noi piese și conținut exclusiv Iyeoka tot timpul, fiind practic „împrospătat” mereu.

După succesele internaționale cu hituri precum ”Simply Falling”, ”Say Yes” sau ”The Yellow Brick Road Song” (cunoscut și de pe genericul serialului ”How to Make It in America”), Iyeoka ajunge și în România, unde va concerta la București și Cluj-Napoca.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!