Cuscrii @ Fabrica de Pensule

Home $ Party $ Cuscrii @ Fabrica de Pensule

by | Oct 10, 2013 | Party

Cuscrii

Un platouaș muzical întreg și cald, cu ingrediente culese proaspăt de pe toate continentele, servit de cuscrii muzicali, Electroclown si Danaga. Spre servire mai avem și alte platouașe calde cu prăjituri și alte gustări, dar și multe beri întregi, Jäger la pușcă (sau tun), vodka rece și rom jamaican din Germania plus multe cocktailuri a caror rețetă o faceți cum vreți voi.
De la ora 20 începe un jamsession susținut de tobe, sampleuri și tot felul de instrumente acustice sau electronice, atinse cu deplină curiozitate de Danaga, Bogdan Rakolcza, Electroclown și prietenii lor, adica voi. Cine vrea să cânte – să cânte, cine vrea să danseze – să danseze, cine vrea să fumeze – iese pe coridor… singura regulă a serii.
Apoi de la ora 22 sau 23 se vor folosi boxele pe post de hipnotizatoare de dans cu multa muzică bună și extrem de dansabilă din selecția celor doi cuscrii. Cu intervenții muzicale sau grăitoare din partea lui Bogdan.
Toate astea și nu numai, sunt în scop săritor în ajutor pentru atelierul Cercul Întreg, care încearcă să-și lărgească întregul și să-și plătească datoriile pentru a-și putea păstra cuibul.

Pret intrare: 5 lei

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!