Crosul Făget

by | Oct 16, 2013 | Articole

Asociația Runners Club organizează în 20 octombrie prima ediție a Crosului Făget. Pădurea din Făget este foarte cunoscută amatorilor de alergare și de sport, acest loc fiind gazda a mai multor evenimente sportive.

Evenimentul se va împărți în două probe, proba de cros care va măsura 9 km cu 300 m diferență de nivel și proba de semimaraton cu un traseu de 22 km cu 500 m diferență de nivel. Ca fiecare eveniment marca Runners Club, Crosul Făget la rândul lui se adresează tuturor tipurilor de alergători. Sunt așteptați să participe începători și avansați, care să se bucure în ritm alergator de aerul proaspăt și de peisajul pe care îl oferă pădurea din Făget.

Start-ul se va da duminică la ora 10:00 din față Restaurantului Roata. Înscrierile online se vor incheia miercuri, 16 octombrie 2013. Organizatorii au pus la dispoziție 200 de kituri de participare care se vor putea ridica sâmbătă, 19 octombrie 2013, între orele 10 – 14 de la secretariatul ce va fi amenajat în incinta Polus Center. Tot atunci se vor putea face înscrieri pe loc pentru cei care nu au reușit să se inscrie online.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This