Discursuri ca la C’arte @ Carturesti

Home $ Articole $ Discursuri ca la C’arte @ Carturesti

by | Oct 21, 2013 | Articole

A venit din nou toamna. Afară plouă, e frig, iar serile sunt mai lungi. În căldura căminului nostru, alături de un ceai cald şi aromat, redescoperim magia cărţilor. A cărţilor bune care se citesc cu mintea, se simt cu sufletul şi care nu se uită niciodată. Însa cărţile cu adevărat bune sunt greu de găsit…

Când ai citit ultima dată o carte minunată, pe care ai recomanda-o tuturor? O carte care te-a impresionat profund, care a dat sens vieţii tale sau din povestea căreia ai învăţat ceva important pentru tine? Îţi este dor să descoperi universul unei noi cărţi minunate?

Vino alături de noi, membrii Toastmasters Cluj, joi, 24 octombrie 2013, la librăria Cărtureşti din Iulius Mall.

Am pregătit pentru tine 11 discursuri care prezintă, într-o atmosferă de poveste, universul a 11 cărţi minunate. Discursurile vor avea 5 – 7 minute, iar categoriile din care fac parte cărţile sunt foarte diverse, aşa că avem cu siguranţă cel putin o recomandare şi pe gustul tău!

Vino cu cartea ta, sau cu povestea ei, şi vei avea ocazia, dacă doreşti, să o prezinţi în 2 minute, convingându-ne astfel că merită să descoperim şi noi universul ei aparte.

Intrarea este liberă, dar nu uita sa aduci cu tine dragostea faţă de lectură!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!