Halloween Special: Pop Killers @ Boiler Club

Home $ Party $ Halloween Special: Pop Killers @ Boiler Club

by | Oct 22, 2013 | Party

Halloween Special: Pop Killers

Încălzirea şi petrecerea de după: ALEX CHRONIC

Acces: 10 lei / 20 lei după 00:00

”Although it’s Halloween, we aren’t scared of a few silly masks… We are from the dark side, remember? So let’s celebrate the proper way. We expect you all to dress in black and party like it’s the first day of the rest of your lives.

Black is the new Pop Killer style.”

Cine sunt Pop Killers? Din păcate nu vă putem divulga identitațile lor, intrucât nici noi nu le știm. Despre ei vă putem spune ce fac și la ce sound vă puteți aștepta din partea lor. Identitatea le este protejată prin măști, care însă nu le pot ascunde talentul. Sunt o combinație perfectă între sunetul distorsionat de chitară și un sound nou electronic. Trio-ul reunește toate elementele unui show incendiar, costume cu led-uri, măști, efecte vizuale și un sunet agresiv pe măsură.

Mixează de la muzică clasică, la Rolling Stones și până la Daft Punk. Pop Killers vor reda acorduri din secolul al XVII-lea, tonuri agresive de rock și linii de bass, de techno, ceea ce se numește astăzi electro-trash. Băieții transmit vibe-ul celor mai mari scene de electro cu Deadmau5, Cyberpunkers, Steve Aoki, Bloody Beetroots.

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/oDv” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!