Programul Oficial al Festivalului Internaţional de Stand up Comedy 2013

Home $ Festivaluri $ Programul Oficial al Festivalului Internaţional de Stand up Comedy 2013

by | Oct 24, 2013 | Festivaluri, Știri Cluj

Organizatorii Festivalului Internaţional de Stand Up Comedy anunţă Programul oficial al festivalului ce va avea loc în perioada 5-10 Noiembrie, cât şi informaţii despre Locaţii, Bilete, Sponsori şi Parteneri.

Program
Casa de Cultură a Studenţilor
Marţi, 5 noiembrie, ora 20:00 – Gala de deschidere a FISC 2013: Teo, Vio şi Costel.
Miercuri, 6 noiembrie, ora 20:00 – Seara maghiară: Csenki Attila, Felméri Péter şi Szobácsi Gergő
Joi, 7 noiembrie, ora 20:00 – Finala Competiţiei Naţionale de Open Mic. Invitaţi speciali: Sorin Pârcălab şi Iancu de la Comedica. Intrarea de face pe bază de invitaţie.
Vineri, 8 noiembrie, ora 20:00 – Show de stand up comedy cu Andrei Ciobanu, Sergiu Floroaia şi Nicu de la Comedica
Duminică, 10 noiembrie, ora 20:00 – Gala de închidere a FISC 2013: Show de Stand up Comedy cu Câştigătorul Competiţiei Naţionale de Open Mic, Cătălin Bordea şi Dan Badea

Cinema Mărăşti:
Sâmbătă, 9 noiembrie, ora 21:00 – All Nighter – Proiecţia unei colecţii de momente de stand up comedy internaţional – Intrare gratuită

Biletele costă 20 sau 25 de lei în funcţie de locul în sală şi se găsesc online pe biletmaster.ro şi de luni până vineri, între orele 10:00 şi 17:00 la Casa de Cultură a Studenţilor.

Pentru mai multe detalii despre concursuri cu invitaţii şi alte surprize organizatorii ne recomandă să urmărim website-ul festivalului şi fanpage-ul facebook.com/fiscul.

#Concurs: Punem la bataie un FULL PASS pentru festival. Pentru a intra in concurs trebuie sa dai un nume mascotei FISC. Posteaza mai jos, printr-un comentariu, o propunere de nume pentru mascota iar cel mai creativ va fi premiat. Castigatorul va fi anuntat luni dimineata, 4oct.
update: Andreea Dezo este castigatoarea.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!