Atipic Beauty @ Opera Plaza

by | Oct 28, 2013 | Articole

Susţinut de Alin Gălăţescu la iniţiativa Magdei Coman, Atipic Beauty introduce un nou concept în România: moda pentru persoanele cu dizabilităţi. Evenimentul, acum la a doua ediţie, va avea loc în data de 30 octombrie 2013, la Hotel Opera Plaza, Cluj-Napoca. Evenimentul este organizat de Asociaţia “Open Your Heart” în parteneriat cu Performed Events şi va fi prezentat de Cosmina Păsărin.

Showul va fi unul atipic, inedit, sub formă de prezentare de modă unde vor defila fotomodele cu dizabilităţi. Având în vedere prejudecăţile sau pur şi simplu lipsa de informare a publicului larg în ceea ce priveşte barierele cu care se confruntă persoanele cu dizabilităţi, se doreşte conştientizarea şi propagarea acestui nou concept în industria modei, pentru a încuraja publicul să privească dincolo de aceste obstacole fizice şi să vadă frumuseţea din spatele aparenţelor şi puterea acestor persoane deosebite.

“Frumuseţe fără limite.”

Acest eveniment doreşte să demonstreze că persoanele cu dizabilităţi pot să realizeze orice îşi propun, având sprijinul societăţii pentru a evolua atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional. Prezentarea se va face din altă perspectivă decât cea tipică, mai exact se va accentua frumuseţea care învinge boala. Vor fi aduse pe podium, în prezentare de modă, 15 modele în scaun cu rotile, fiecare fiind însoţită de o vedetă autohtonă. Astfel, publicul se va convinge că eleganţa vestimentară nu are graniţe şi poate fi adoptată fără inhibiţii.

Alături de modelele utilizatoare de scaun rulant vor păşi pe scenă: Anya Marian, Roxana Iliescu, Roxana Nemeş, Viorica Macovei, Luciana Indre, Cristina Szekeli, Roxana Hulpe, Ramona Farcaş, Irina Gaşpar, Ornella Radiş, Teodora Cristurean, Mirela Constantin.

În cadrul evenimentului vor susţine concerte Anya şi Roxana Nemeş.

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This