Oglindă oglinjoară, cine-i cea mai originală în această seară?

Home $ Articole $ Oglindă oglinjoară, cine-i cea mai originală în această seară?

by | Oct 28, 2013 | Articole

“Halloween (All Hallows’ Evening) also known as All Hallows’ Eve is a yearly celebration observed in a number of countries on October 31, the eve of the Western Christian feast of All Hallows (or All Saints) and the day initiating the triduum of Hallowmas, the time in the liturgical year dedicated to remembering the dead, including saints (hallows), martyrs, and all the faithful departed believers.”

Mulțumim Wikipedia pentru explicația detaliată.

Acum, înainte să aruncați cu roșii zemoase sau deshidratate în mine și să mă luați la rost cum că de ce încurajez promovarea acestei sărbători americane, permiteți-mi să mă explic. Da, așa este, am importat-o și noi românii, poate fără urme de scrupule, însă hey! e consumată treaba, și Halloweenul face parte din gașca Valentine’s Day-ului. Toată lumea hulește aceste pseudo-sărbători (pretexte bune de băut, făcut cadouri, ați înțeles, de cheltuit bani), însă în sufletele noastre mici și sclipicioase, abia așteptăm să vedem lista petrecerilor din oraș!

În sfârșit ne-am occidentalizat din punct de vedere al party-urilor, deci înainte de sfârșitul lunii, puteți liniștiți să vă pierdeți vremea prin second-uri, în căutarea unor cârpe demne de impresionat jumate de club.

* Nota bene: Și sex shopurile merită vizitate, asta dacă pașii vă vor purta pe străduțe obscure, prin beciuri bântuite de “fantome” în noaptea de Halloween!

Pentru că opțiunile de distracție le veți studia pe îndelete pe paginile harnicelor siteuri de timp liber sau veți răsfoi reviste de specialitate, vă rămâne machiajul, de care ar fi bine să se ocupe un specialist (make-up artiștii sunt foarte utili la astfel de task-uri, vedeți aici) și îmbrăcămintea – trebuie să vă întocmiți o listă de posibile costume, iar în funcție de buget / preferințe / ce găsiți / unde mergeți să vă alcătuiți ținuta de Halloween perfectă!

De groază.
Dacă sexul puternic are opțiuni etern valabile – Contele Dracula, Nosferatu’ Fantoma Nopții, Frankenstein, Vârcolacul, Mumia, Moartea, Lucifer (în general cam orice personaj negativ ați văzut într-un film hollywoodian, ei bine, îi puteți resuscita, cu mai mult sau mai puțin efort), sexul frumos și deștept își poate dovedi cu ușurință creativitatea. Pe lângă companioanele celor enumerați mai sus (vampiriță, mumie sau drăcușor nici nu sună așa rău), nu trebuie să uităm de Vrăjitoarea cea Rea, Baba Cloanța, Muma Pădurii sau mama vitregă a frumoasei Albă ca Zăpada.

De vis.
Rochii ample pastelate, decolteuri cuminți dar atrăgătoare, cosițe împletite…Basmele ne-au cerit în copilărie, iar acum avem ocazia de a juca rolul Cenușăresei, a lui Ileana Cosânzeana, Ariel, Esmeralda, Pocahontas sau mai știu eu ce eroină Disney ați deținut în variantă miniaturală produsă de MATEL.

De necrezut.
Inventivitatea noastră nu cunoaște margini atunci când ocazia o cere. Dacă nu vreți să riscați ca vecina de masă să întruchipeze și ea aceeași obosită Catwoman, vă propunem altceva: costumele DIY atrag atenția, sunt unice și se potrivesc perfect celor care nu se iau prea în serios. Adică ce e rău în a lega laolaltă vreo 30 de baloane mov și a purta o cordeluță și colanți verzi? Oricine și-ar da seama din prima că sunteți un fruct, nu?!

De râs…evitat!
Această categorie este una delicată, iar costumul se alege strict în funcție de locație. Nu e musai să fiți pe lista unei petreceri private la care nu garantăm că se întâmplă lucruri coșere, sunt destule locuri în oraș unde vestimentația deocheată e mai mult decât apreciată. Iar pentru a nu călca totuși pragul clubului chiar în fundul gol, n-ar fi rău să vă inspirați din uniformele militare, de poliție, de spital, de profesoară/elevă, desigur, în varianta light, mai de vară, cu expunere mare la…piele, iar noi vă garantăm că întreaga tagmă masculină prezentă la party va fi cu ochii pe voi!

Așadar și mai pe scurt, trick or treat?

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Articol scris de Alexa Alexandra, FlashMe

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!