Insidious 2 - Evenimente din Cluj Napoca
Cinema

Insidious 2

Mâine tot românul americanizat sărbătorește Halloween-ul iar cinematografele noastre sunt pline de filme horror. În timp ce multă lume va alerga să vadă avanpremiera primului horror românesc, Domnișoara Christina (film pe care noi l-am văzut ceva mai repede la TIFF), alții așteaptă nerăbdători continuarea unei poveștii de groază începută în urmă cu doi ani. Insidious a fost un succes pentru că a venit cu ceva diferit, ceva înfricoșător, ceva lipsit de clișeele enervante specifice filmelor horror. Povestea nefinalizată atunci continuă tot pe tărâmuri supranaturale sub îndrumarea lui James Wan, regizor care a impresionat anul acesta cu un alt horror, The Conjuring. Povestea continuă aproape de unde s-a terminat în celălalt film. Josh (Patrick Wilson) împreună cu soția sa încearcă să-și revină după evenimentele supranaturale ce l-au obligat să coboare în lumea celor morți pentru a-și salva fiul din brațele unui spirit malefic. Din păcate pentru el și familia sa, lucrurile nu stau foarte bine, pentru că alături de el în lumea celor vii a venit și o entitate. Treptat Josh se schimbă, se transformă și până ce echipa de spiritiști descoperă adevărul, avem parte de un adevărat spectacol terifiant.

Insidious 2 promite să te sperie, promite un spectacol pe cinste pentru cei care iubesc acest gen de filme. Poate că această continuare nu va fi la fel de impresionantă ca prima, dar măcar va fi alegerea perfectă pentru seara de Halloween sau pentru weekend-ul acesta.

Marian Iuga, FilmSinopsis

Insidious 2
Site / Facebook / Trailer:

CLUJLIFE - Te scoate din casă!

1 comment

Comments are closed.

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.