Conferinta Afaceri.ro @ Hotel Golden Tulip Ana Dome - Evenimente din Cluj Napoca
Business

Conferinta Afaceri.ro @ Hotel Golden Tulip Ana Dome

Conferinţa Afaceri.ro Cluj-Napoca expune dezbaterii perspectivele pe care statutul de Capitală Europeană a Tineretului le deschide atât pentru mediul de afaceri, cât şi pentru societatea civilă.

Peste 20 de speakeri cu experienţă în dezvoltarea proiectelor de afaceri vor vorbi despre direcţiile strategice ale programului [email protected] 2015, despre oportunităţile Capitalei Europene a Tineretului 2015 în raport cu planul de dezvoltare regional Nord-Vest 2014-2020 şi oportunităţile de dezvoltare ale industriei de turism, dar şi despre strategiile de promovare a propriei afaceri în contextul în care Cluj–Napoca va fi Capitala Europeană a Tineretului în 2015. De asemenea, speakerii vor vorbi şi despre noi direcţii de dezvoltare în învăţământ, strategii de dezvoltare comunitară, angajatori activi sau marketingul ONG-urilor.

Între speakerii Conferinţei Afaceri.ro Cluj-Napoca se numără:
Lucia Morariu – Preşedinte ANAT
András Farkas – Director executiv [email protected] 2015
Răzvan Pătraşcu – CEO Firestarter
Ionuţ Ţaţa – Preşedinte Iceberg şi JCI România
Shajjad Rizvi – Chairman The Duke of Edinburgh’s Award Romania
Bogdan Ghineţ – Manager partener Acces Project Investments
Robert Visser – Fondator Ruby Tribe & Cluj Cowork
Julian Hingley – Director Cross Frontier Education
Florin Şomodi – Vicepreşedinte Resurse Umane JCI Cluj
Mircea Munteanu – Manager operaţiuni în România Elastoffice AG Elveţia

Acest eveniment se adresează atât reprezentanţilor mediului de afaceri, cât şi reprezentanţilor societăţii civile, ai instituţiilor de educaţie şi cultură din vestul ţării. Viziunea întreprinzătorilor clujeni, a organizaţiilor neguvernamentale, a celorlalţi reprezentanţi ai societăţii civile despre Capitala Europeană a Tineretului este viitorul Clujului. Conferinţa vine în sprijinul dezvoltării proiectelor celor care vor să fructifice perspectivele aduse de prestigiosul titlu.

CLUJLIFE - Te scoate din casă!

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.