Teatru de club – stagiunea lunii noiembrie

Home $ Articole $ Teatru de club – stagiunea lunii noiembrie

by | Oct 31, 2013 | Articole

Teatru de club – stagiunea lunii noiembrie

vineri, 8 noiembrie 2013, ora 21
STAND-UP COMEDY cu GILBERTO

Gilberto este un showman de clasa. Promite un spectacol la care sa radeti non-stop! Spectacol nerecomandat cardiacilor! (din cauza rasului, inima trebuie sa pulseze mai mult). J

Intrare ~ 20 lei

joi, 14 noiembrie 2013 | ora 21
CLASSICAL LOVE SONGS
Cu: Paula Crisan si Bogdan Cristian

Paula Crisan – interpreta de muzica usoara si clasica, Bogdan Cristian – bariton, si Lucian Dusa – pianist. O seara cu muzica de suflet, piese extraordinare blues, pop-opera, arii de opera si canțonete celebre. Voci cu adevarat exceptionale.

Intrare ~ 20 lei

joi, 21 noiembrie 2013 | ora 21
VREAU UN JOB, MANCA-TI-AS!
COMEDIE CU ELENA IVANCA

O femeie trecută de 40 de ani, caută cu disperare un loc de muncă. Întrebările cheie, care se pun frecvent la orice interviu sunt: Câţi ani aveţi? Ce înălţime? Sunteţi căsătorită? Aveţi copii? Care este locul pe care-l ocupă in viaţa dumneavoastră cariera? Sunteţi dispusă pentru ore suplimentare?
De aici îşi începe povestea Marina! O poveste de-a râsul plânsul. O comedie fină cu Elena Ivanca, care se intrece pe sine intr-un numar de mare virtuozitate. O lectie de actorie pentru cei care viseaza la aceasta lume.

Intrare ~ 20 lei

joi, 28 noiembrie 2013 | ora 21
CA LA NEBUNI
Cu: Adriana Bailescu şi Sorin Misirianţu
după Michael Frayn
regia: Bori Varga

O comedie năucitoare, despre cât de greu ne este să socializăm unii cu alţii, chiar şi în cadrul unei petreceri între prieteni. Incurcături, invitaţi care nu trebuiau invitaţi, prieteni care nu trebuiau să se întâlnească, toate personajele interpretate doar de Adriana Băilescu şi Sorin Misirianţu, conduşi magistral de regizoarea Bori Varga.
Intrare ~ 20 lei

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!