Târgul de Cariere @ Iulius Mall

Home $ Articole $ Târgul de Cariere @ Iulius Mall

by | Nov 6, 2013 | Articole

După ce în octombrie a avut loc ediția dedicată industriei de IT, cu participarea a peste 20 de companii, Târgul de Cariere se întoarce la Cluj cu oferte de angajare în toate domeniile. Evenimentul reunește 30 de companii angajatoare, între care BUW, Dennemeyer, Endava, Genpact, McDonalds, Office Depot, Steelcase, Sykes și Terapia Ranbaxy. O listă cu toate companiile participante este accesibilă pe site-ul www.targuldecariere.ro.

Evenimentul debutează marți, 12 noiembrie, la ora 11.00, la parterul Iulius Mall. Standurile angajatorilor pot fi vizitate până la ora 19.00, iar programul workshop-urilor este de la 14.00 la 18.00. Miercuri, 13 noiembrie, Târgul de Cariere poate fi vizitat tot în intervalul 11.00 – 19.00.

Principalii vizați de ofertele angajatorilor sunt tinerii cu studii superioare, absolvite sau în curs, cu sau fără experiență de muncă. Doritorii pot găsi oportunități de carieră în domenii variate: economic, inginerie, marketing, vânzări, contabilitate, servicii, farma etc.

Sub sloganul „Ai de unde alege”, Târgul de Cariere aduce oportunități variate: pe lângă ofertele de angajare ale marilor companii din Cluj, organizatorii propun oferte de intership-uri și voluntariat, consultanță gratuită în carieră, sesiuni de training și conferințe pe tema vocației și a progresului în carieră, susținute de traineri profesioniști și de invitați speciali.

O noutate propusă de organizatori este secțiunea de oferte în domeniul educației: 60 de universități din străinătate își prezintă oferta de studii în cadrul Târgului de Cariere, prin intermediul programului Edmundo, prezent la eveniment cu un stand de consiliere. Printre destinațiile cele mai accesibile din punct de vedere financiar pentru cei interesați de studiile în străinătate sunt universitățile din Suedia, Olanda, Belgia și Italia, precizează organizatorii. Oferta de studii în străinătate cuprinde și programe ale unor universități precum cele din Southampton, Groningen, Nijmegen sau Aberdeen, foarte bine clasate în topurile internaționale.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!