Seară de lampioane @ Piaţa Unirii

Home $ Articole $ Recomandări $ Seară de lampioane @ Piaţa Unirii

by | Nov 8, 2013 | Recomandări

Pe data de 8 Noiembrie Majestatea Sa Regele Mihai I, îşi sărbătoreşte public ziua de naştere şi onomastica. 92 de ani regali de speranţă, integritate, eleganţă desăvârşită, simbolism şi istorie.
În aceeaşi zi în care Regele deschide porţile Palatului Elisabeta pentru a-i primi, conform tradiţiei, pe toţi cei care vor să-i aducă urări aniversare, clujenii organizează o formă neconvenţională de a-şi transmite gândurile Majestăţii Sale cu această frumoasă ocazie. Urările noastre vor lua forma luminoasă a unor lampioane ce vor fi lansate Vineri, 8 Noiembrie, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, la ora 21.00. De aici, ele vor porni spre cerul înalt, unde vor duce gândurile noastre bune pentru cel mai demn, onorat şi longeviv monarh european.
Îi porţi o admiraţie deosebită Regelui? Eşti un susţinător al Casei Regale a României? Alătură-te nouă pentru a striga într-un glas “La mulţi ani, și luminoși, Majestate!”, în timp ce trimitem o speranţă aprinsă sub clar de lună.

Detalii organizatorice:
• Lampioanele vor putea fi achiziţionate din Piata Unirii în 8 Noiembrie incepand cu ora 15:00 de la chioşcul special amenajat. Din motive tehnice, acestea sunt singurele lampioane autorizate pentru pentru această lansare. IMPORTANT: Pentru a fi lansate, lampioanele trebuie manevrate de două persoane!
• În seara evenimentului, participanţii sunt rugaţi să fie prezenţi în Piaţa Unirii cel tarziu la ora 20:30. Lansarea va avea loc la ora 21:00!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!