Summer Hilling @ Boiler Club

Home $ Party $ Summer Hilling @ Boiler Club

by | Nov 11, 2013 | Party

Summer Hilling vol 2
w/ Addo / VRT / Akos

Pret intrare: 10 lei

Sâmbătă, la Boiler Club, are loc vindecarea prin muzică.
Împreună cu Akos, Addo şi VRT veţi reuşi să vă relaxaţi şi să lăsaţi ritmurile muzicii să vindece fiecare celulă din corpul vostru. Veţi primi o supradoză de sunete şi vibe-uri perfecte, iar dragostea pentru muzica bună va trece prin inimă, nu prin stomac. Toate efectele secundare vor fi pozitive şi, sperăm noi, prezente în fiecare dintre voi.

VRT este un artist care a înțeles perfect rolul de entertainer al DJ-ului, fără a face compromisuri, şi care te poate binedispune oricând şi oriunde. Debutul său a avut loc în 2004 după ce, cu un an înainte, devenea co-fondator Synthplants Events, organizație din care a făcut parte până în 2006, atât ca DJ, cât şi ca promoter.

Ca DJ, VRT a ajuns în scurt timp un nume prezent tot mai des în line-up-urile evenimentelor importante din țară. Stilul său variat l-a adus în ultimii ani pe scenă alături de nume legendare ca LTJ Bukem & MC Conrad, Roni Size & MC Dynamite, DJ Marky & Stamina MC, Aphrodite, A-Skillz, Gramophonedzie, Kasper Bjorke, Glass Candy sau celebra trupa Gus Gus.
Prezenţa sa pe scenă s-a făcut simțită de-a lungul timpului şi în cadrul unui număr mare de festivaluri din țară ca Peninsula Felsziget (Târgu Mureş), AnonimTM 48H (Timișoara), Delta Music Fest (Sf. Gheorghe), Arigato (Codlea), ArenaDnb Summer Fest (București), One Love Festival (Comana), I Love Festival (Păuleşti) şi multe altele.

În prezent, seturile sale sunt un melanj de genuri ce se împletesc subtil şi care te transportă într-o călătorie prin Disco, House, Funk şi, ocazional, Drum and Bass, genul muzical care l-a consacrat.
Hipnotizat de muzică începând cu 2005, Akos spune că muzica electronică e „o sursă de iubire, energie şi inspiraţie”. Iniţial rezident în clubul londonez Fluidbar, Akos ajunge să devină rezident şi în Club Raum, Cluj. Cu un stil variant, Akos reuşeşte să înbine cu talent House, Deep-house şi Disco.

Începând cu 2013, împreună cu Dannilov, cei doi au pus bazele proiectului muzical „Storyboard”.

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/Zaz” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!