TEDxYouth@Cluj @ Cinema Victoria

Home $ Articole $ Recomandări $ TEDxYouth@Cluj @ Cinema Victoria

by | Nov 13, 2013 | Recomandări

TEDxYouth@Cluj – editia a 2-a

Evenimentul este strâns legat de Ziua Universală a Copilului care are loc pe 16-17 noiembrie. În acest sfârșit de săptămână, pe tot mapamondul se vor desfășura evenimente din seria TEDxYouth, fapt pentru care dorim ca și Clujul, viitoarea capitală europeană de tineret, să fie parte din acest eveniment internațional de la tineri pentru tineri.

TEDxYouth@Cluj promite a fi inspirațional, cu râsete și voie bună, în care participanții să-și umple bagajul de motivație și cunoștințe cât pentru un an de-acum încolo. Scena va fi teritoriul creativ al unor tineri pasionați, de unde vor împărtăși publicului dragostea pentru viață, pentru nou și pentru toate banalitățile frumoase ale vieții.

Printre invitați se numără și doi profesori, un reprezentant al Federației Share, președintele Consiliului Național al Elevilor și mulți alți talentați din diverse domenii. Un moment special va fi susținut de trupa The Beat.

Participarea este gratuită, nu există limită de vârstă, și se face în baza completării acestui formular, până în dimineața zilei de vineri, 15 noiembrie.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!