Thor: The Dark World

Home $ Cinema $ Thor: The Dark World

by | Nov 13, 2013 | Cinema

Thor: The Dark World ne readuce din nou în universul fantastic al celor de la Marvel. La vreo doi an de la primul film, Thor revine pe marile ecrane pentru a satisface cerințele fanilor care doreau o continuare a poveștii. De fapt, fanii nu vroiau neapărat să-l vadă pe Thor, aka Chris Hemsworth ci pe Loki, fratele lui devenit unul dintre cele mai iubite personaje negative (sub Joker, dar peste alții) din ultimii ani. Interpretat de carismaticul actor britanic, Tom Hiddleston, Loki e tipul de personaj capabil să-ți distragă atenția de la defectele filmului și să-l iubești chiar dacă, privit la rece, s-ar putea să fie un pic dezamăgitor. De data acesta povestea continuă undeva de la finalul celei din The Avengers. Loki, capturat după o luptă pentru care nu se găsesc suficiente adjective pentru a-i face dreptate, ajunge înapoi în Asgard pentru judecată. Iertat și de data acesta, Loki este întemnițat, în timp ce fratele său Thor se luptă pentru a restabili pacea într-un univers fantastico-mitologic. În scurt timp forțe noi amenință siguranța planetei noastre, iar Jane (Natalie Portman) trebuie din nou salvată din mâinile inamicului, unul nou, puternic capabil să instaureze întunericul în întregul univers.

Thor: The Dark World este unul dintre cele mai așteptate filme ale acestui an. Un film cu mulți fani datorită personajelor și de aceea se anunță un succes de box office. Nu știu cât timp va mai ține această modă cu super eroi, dar până va apune eu zic să ne bucurăm de ea cu fiecare eroul în parte.

PS: La anul avem Captain American: The Winter Soldier, primul film din colecția Marvel care se anunță mai serios decât restul.

Articol scris de Marian Iuga, FilmSinopsis

Thor: The Dark World
Site / Facebook / Trailer:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!