Cezar / Kozo / Barac / Mihigh

by | Nov 14, 2013 | Party

Understand

Cezar / Kozo / Barac / Mihigh

Aflandu-se pentru a sasea oara printre capetele de afis la Sunwaves, Cezar este unul dintre deschizatorii de drumuri ai noului val.Premiat pentru cel mai bun set romanesc in 2008 , seturile lui inovative sunt pe cat de energice pe atat de profunde, reprezentand puntea dintre nou si vechi.

Inca din copilarie, lumea lui Kozo s-a invartit in jurul muzicii. Fie ca vorbim de techno sau house, funk sau minimal, seturile sale sunt o calatorie seducatoare in scena clubbing actuala. In momentul de fata impreuna cu Praslea si Cezar lucreaza la propriul lor label Understand, intentionand sa-l propulseze pe varful valului miscarii electronice.

Din ce in ce mai cunoscut dupa numele sau, Barac, jumatatea lui NoiDoi a hotarat in 2012 sa extinda munca solo. Dedicat armoniei si voii bune , acest artist incalzeste sufletele si trezeste zambete.
Nascut cu tendinta catre muzica, a strans niste ani de experienta ce se pot gusta asemenea vinului vechi in creatiile sale.

#Concurs: Punem la bataie 10 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/Yre” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This