Cum îi ajutăm pe copii și adolescenți în perioada de doliu?

Home $ Articole $ Cum îi ajutăm pe copii și adolescenți în perioada de doliu?

by | Nov 15, 2013 | Articole

Joi, 21 noiembrie 2013, de la ora 17.00, invităm clujenii la o nouă întâlnire din seria “Sănătatea familiei în perioada de doliu”-la Biblioteca Judeteana “Octavian Goga” Calea Dorobantilor nr.104 în Cluj Napoca.
Tema întâlnirii de 2 ore va fi “Cum îi ajutăm pe copii și adolescenți în perioada de doliu?” și întâlnirea e deschisă tuturor celor interesați de subiect: părinți, profesori, asistenți sociali, terapeuți, medici, preoți. Va fi disponibilă tuturor cartea “Drum prin doliu” de Anda Mogoș și alte materiale utile.
Scopul întâlnirii este să descoperim cum putem să ne sprijinim mai bine unii pe ceilalți, copii și adulți, în lunile grele de doliu și cum să păstrăm relații sănătoase între membrii familiei.
Participarea poate fi și gratuită, dar vă încurajăm să susțineți comunitatea locală de sprijin printr-o mică donație (recomandat: minim 15 lei, pentru a acoperi costurile de organizare).

Numărul de locuri este limitat, așa că vă încurajăm să rezervați un loc (pe adresa [email protected]) sau la telefon 0742.301.040

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!