The Hunger Games: Catching Fire

Home $ Cinema $ The Hunger Games: Catching Fire

by | Nov 20, 2013 | Cinema

The Hunger Games: Catching Fire este cel mai așteptat film al sfârșitului de an. Cel puțin pentru publicul larg, publicul care nu urmărește tot ce apare în lumea încă destul de mică a filmelor independente. În ciudat faptului că luna viitoare avem premiera și pentru The Hobbit: The Desolation of Smaug, cred că The Hunger Games va câștiga la capitolul popularitate. Lumea așteaptă cu mai mare nerăbdare să vadă ce mai face Katniss și Peeta, ce se mai întâmplă în Districtul 12 după victoria unică a celor doi decât să vadă aventurile unui Hobbit, nu la fel de popular ca și Frodo Baggins. De aceea cred că acest week-end sălile de cinema vor fi pline, fiecare spectator prezentându-se cu speranțe mari pentru a vedea continuare unui film care a făcut multe valuri chiar și cu prima parte.

Catching Fire continuă după ce Katniss şi Peeta au câştigat împreună sângeroasele Jocuri ale Foamei, sfidând pentru prima dată în istorie regulile impuse de Capitoliu. Reveniţi în Districtul 12, cei doi speră să trăiască în pace alături de cei dragi. Dar în timp ce Katniss şi Peeta sunt forţaţi să facă „Turul Învingătorilor”, apar zvonuri cu privire la o revoltă printre locuitorii districtelor. Pentru preşedintele Snow, ei sunt sursa acestei revolte și de aceea trebuie găsită o soluție pentru a-i trimite din nou în arenă. Răspunsul vine de la Plutarch Heavensbee (Philip Seymour Hoffman), care organizează un Jubileu al Pacificării, o ediție aniversară la care fiecare învingător trebuie să participe. Lucrurile devin din ce în mai serioase, candidații sunt mai puternici, așa că spectacolul și dramatismul este asigurat.

The Hunger Games: Catching Fire păstrează distribuția din primul film. Alături de Jennifer Lawrence, Stanley Tucci, Elizabeth Banks şi Woody Harrelson, în film își face apariția și Philip Seymour Hoffman, un actor consacrat cu multe nominalizări la premiul Oscar.

Catching Fire intră în cinematografe din acest week-end, iar sfatul meu e să nu-l ratați pentru că ne va oferi de toate, de la momente dramatice, efecte speciale şi adrenalină până la câteva confruntări deosebite cum numai cei care au citit cărțile și le-au putut imagina.

Articol scris de Marian Iuga, FilmSinopsis

The Hunger Games: Catching Fire
Site / Facebook / Trailer:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!