Anxietatea si atacurile de panica @ Club 30 Plus

Home $ Articole $ Anxietatea si atacurile de panica @ Club 30 Plus

by | Nov 21, 2013 | Articole

Asociaţia de Ajutor Mutual Cluj (A.D.A.M. Cluj) vă inivitǎ sǎ luaţi parte la seara informativǎ „Să ne eliberăm de frică: Anxietatea şi atacurile de panică”, susţinutǎ de psiholog Cristian Erdei.

Hai în oraş să te relaxezi, dar şi să acumulezi! Ce ?Informaţii care te interesează şi care-ţi sunt prezentate de specialişti, într-un cadru lejer şi interactiv. Fii cu ochii pe noi pentru a afla ce teme îţi pregătim!

Este un subiect ciudat…astfel de lucruri se şoptesc doar, pentru că încă avem o mentalitate primitivă şi îi considerăm pe cei cu simptome psihice drept slabi, prefăcuţi, agresivi, nebuni, etc. Însă în zilele noastre, marcate de stres, simptomele de anxietate sunt tot mai frecvente.
Un atac de panică se caracterizează printr-un acces brusc şi intens de frică sau anxietate. Aceste episoade pot deveni repetabile, în special atunci când revin condiţiile care le-au declanşat. O persoană care a avut un atac de panică într-un anumit context, poate dezvolta fobii legate de acel context. Astfel, atacul de panică are un impact major asupra vieţii cotidiene dacă nu se primeşte tratament corepunzător şi la timp. În cazurile grave se poate ajuge la autoizolare sau chiar depresie, cu toate consecinţele acesteia.
Ce este anxietatea şi atacul de panică?
Cum se manifestă?
Ce forme de tratament există?
Toate aceste aspecte le vom discuta împreună în cadrul seminarului “Să ne eliberăm de teamă: anxietatea şi atacurile de panicǎ”, încercând să vă oferim recomandări utile, care să vă ajute să vă descurcaţi cât mai bine în viaţa de zi cu zi.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!